Kozan.gr Πόσο θα πληρώνει ένα διαμέρισμα στην Πτολεμαΐδα με βάση τη νέα τιμολογιακή πολιτική που προκύπτει βάσει της συμφωνίας “πακέτο” με την ΔΕΗ – Το έγγραφο με τα παραδείγματα που έδωσε η Δημοτική Αρχή

17 Οκτωβρίου 2024
11:16

Πόσο θα πληρώνει ένα διαμέρισμα στην Πτολεμαΐδα με βάση τη νέα τιμολογιακή πολιτική που προκύπτει βάσει της συμφωνίας “πακέτο” με την ΔΕΗ Το έγγραφο με τα παραδείγματα που έδωσε η Δημοτική Αρχή.

 

3 σχόλια

  • Χωρίς αιδώ και τσίπα
    Προσπαθούν να κρύψουν τα λάθη τους με αλχημείες και ψέματα.
    Η λέξη πρόβλεψη ,τους είναι άγνωστη.
    Ο καθένας με τό μυαλό που κουβαλάει κι οι δημότες που τους ψήφισαν για να “προασπίσουν ” τάχα τα συμφέροντά τους.
    Αίσχος για την αντιστροφήτης πραγματικότητας
    Εισαγγελείς υπάρχουν ;
    Δημόσιο συμφέρον υπάρχει ;
    Φτάνει πια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ταυτότητα Ιστοσελίδας:
Σαμαράς Αριστείδης – Ατομική Επιχείρηση
ΑΦΜ: 048114711  ΔΟΥ: Kοζάνης
Δ/νση Έδρας: Ιπποκράτους 1, Κοζάνη, ΤΚ:50100
Αριθμός ΓΕΜΗ: 011523836000
Email: [email protected]
Τηλ: 2461502102 & 6945651705
Ιδιοκτήτης, Νόμιμος εκπρόσωπος, Διευθυντής, Διαχειριστής και δικαιούχος του domain name kozan.gr: Σαμαράς Αριστείδης
Διευθυντής σύνταξης: Μήγκος Θεόδωρος