Στάθης Κωνσταντινίδης, βουλευτής ΠΕ Κοζάνης: «Αποζημιώνονται  οι Κροκοπαραγωγοί μέσω των ΚΟΕ 2022»

17 Οκτωβρίου 2024
14:24

Συνάντηση συνεργασίας με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ Τσιάρα, πραγματοποίησαν η διοίκηση του Αναγκαστικού Συνεταιρισμού Κροκοπαραγωγών και ο βουλευτής του Νομού Κοζάνης Στάθης Κωνσταντινίδης, κατά την οποία επιβεβαιώθηκε η υπαγωγή της ζημιάς που υπέστησαν οι καλλιεργητές στις Κρατικές Οικονομικές Ενισχύσεις του έτους 2022.

Επιπλέον, παρουσιάστηκαν στον κ. υπουργό τα δεδομένα της παραγωγής, η σημασία του προϊόντος για την τοπική οικονομία, αλλά και η εξωστρέφεια που έχει πετύχει ο συνεταιρισμός.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο κ Κωνσταντινίδης εξέφρασε την ικανοποίησή του και ανέφερε σχετικά:

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Υπουργό κ Τσιάρα για την ανταπόκριση και την ικανοποίηση του δικαίου αιτήματος. Ευχαριστώ, όμως, και τη διοίκηση του Αναγκαστικού Συνεταιρισμού Κροκοπαραγωγών για την εμπιστοσύνη. Μέσα από την τεκμηριωμένη διεκδίκηση και με τη σταθερή συνεργασία μας έχουμε πετύχει πολλά τα τελευταία χρόνια, σε ζήτημα σχετικά με τη φορολογία, την προστασία της ονομασίας προέλευσης και την αντιμετώπιση των ζημιών που έχει υποστεί η παραγωγή από την κλιματική κρίση. Θέλω, όμως, και να τους συγχαρώ, διότι, παρά τις αντίξοες συνθήκες, έχουν καταφέρει να αναπτύξουν σημαντικές συνεργασίες και να βελτιώσουν τη συνολική παρουσία του προϊόντος στην αγορά, δημιουργώντας ακόμα καλύτερες προοπτικές. Ο κρόκος της Κοζάνης έχει πολλές δυνατότητες ακόμα, και έχει να δώσει πολλά στην περιοχή και στους ανθρώπους της.».

14 σχόλια

  • Γιατί υπήρχε περίπτωση να μην βεβαιωθεί η ζημιά;;; Απλώς στην προσπάθεια σας κύριε κωνσταντινίδη να δικαιολογήσετε την πολιτική σας ανεπάρκεια και ανυπαρξία κάνατε την παρέμβαση αυτή η οποία είναι κοινώς μια φλύαρη παρέμβαση, ωδή στον ατομικισμό, διανθισμένη με ρομαντικές περικοκλάδες και με το βλέμμα στραμμένο στο προσωπικό σας πολιτικό μέλλον ώστε να προκαλέσετε αποθεωτικά σχόλια για την πάρτη σας.

  • Οκ με αυτο

    Εκκρεμεί όμως η επέκταση της τηλεθέρμανσης στον Κρόκο . Για αυτο ο Μιχάλης Παπαδόπουλος είχε πει στη προεκλογικη του συγκέντρωση οτι θα γινει

    Να τον πιστέψουμε ; Όχι τίποτε αλλο αλλα περιμένουμε ακόμα την σιδηροδρομική Εγνατία που μας έταξε ατια εκλογές του 2019

  • Σωστή κίνηση διεκδίκησης, γιατί είναι ένα προϊόν που δίνει ένα ικανοποιητικό εισόδημα στην περιοχή και κρατάει τον κόσμο στα χωριά του.

  • Μπράβο, μεγάλη ικανοποίηση μας δίνεται με αυτήν την κίνηση. Θα πάρουμε μια ανάσα. Ήταν δύσκολη χρονιά εκείνη για μας. Μπράβο στο Βουλευτή και στη Διοίκηση του Συνεταιρισμό.

  • Συγχαρητήρια Στάθη, δεύτερη φορά σε ολα τα χρονιά μας ως κροκοπαραγωγη που αποζημιωνόμαστε. Θα είναι πολύ καλή βοηθεια για τα μέλη του Συνεταιρισμό. Έχουμε πλέον και καλή διοίκηση.

  • Κινήσεις ουσιαστικές που θα μας βοηθήσουν. Για ολους εδώ στα χωριά μας που είμαστε μελοι του συνεταιρισμου, θα ειναι μεγαλη βοήθεια, η αποζημίωση αυτή. Είναι ένα ΠΟΠ προϊόν που μπορεί να δώσει ένα καλό έξτρα εισόδημα στα χωριά που καλλιεργούν Κροκο.

  • Αντε Βαταλη αντιπροεδρε, καθάρισε πάλι για μας ο φίλος σου ο Βουλευτής . Ξέρεις και ποντάρεις σε καλά άλογα εσύ!!

  • Πατσιουρα πονταριζες σε λάθος άλογο τόσα χρόνια. Άλλο είναι το άλογο κούρσας που βγαίνει πρώτο, νεανικό και πεταλωμενο. Το άλλο το δικό σου είναι γενικό, απεταλωτο και έτοιμο για απόσυρση.

  • Συγχαρητήρια σε Βουλευτή, Διοίκηση και φυσικά τον Υπουργό που έκανε δεκτό το αίτημα και ετσι θα καλυφθούν οι ζημιές των παραγωγών για το 2022. Βλέπουμε ότι η κυβέρνηση είναι κοντά στους αγρότες, όπως φυσικά ο Βουλευτής του νόμου μας που πάντα είναι δίπλα μας.

  • Φυσικα δεν ξεχνα ο νεος βουλευτης το αρχαιο της δεξιας “κατοπιν ενεργειων μου”.Θερμα συγχαρητηρια για το τόοοοοοοοοοοσο μεγαλο κατορθωμα.Αληθεια ,γιατι χρειαζεται ακομα και σημερα η παρεμβαση των βουλευτων για τα αυτονοητα;Κι εσυ λαε βασανισμενε περιμενεις ν`αλλαξει η Ελλαδα.Καληνυχτα και ονειρα.

  • Ανύπαρκτος, άχρωμος και άοσμος. Όλος ο πλανήτης στην περιοχή μας ασχολείται με την τηλεθέρμανση αλλά εκεί ο κύριος Στάθης δεν έχει πει το παραμικρό!

  • Τον επιασε ο πόνος και για τον κρόκο τώρα τον σταθικο τον γλεντζε τον ταξιδιάρη με τις σέλφι
    μπράβο το βγαλες και σήμερα το μεροκάματο μεσα απ την ανεπάρκεια σου κυριε τίποτα!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι