Το “Νέο, Δυνατό Επιμελητήριο” με επικεφαλής και υποψήφιο πρόεδρο τον Γιώργο Παντελίδη, καλεί όλες και όλους τους επιχειρηματίες του νομού Κοζάνης, μηδενός εξαιρουμένου, να γίνει ο πρωταγωνιστής στην προσπάθεια αυτή (Του Iγνάτιου Γαβριηλίδη)

17 Οκτωβρίου 2024
18:33
Κανένα σχόλιο
Έχουμε αναφερθεί αδιάκοπα στις επερχόμενες εκλογές του ΕΒΕ ΚΟΖΑΝΗΣ στις 1-2 Δεκεμβρίου 2024 πως δεν είναι σκοπός μας η νίκη αλλά η διοίκηση!
Το εμπορικό επιμελητήριο έχει 4 τμήματα (κλάδους), αυτό των Γουνοποιών, της Μεταποίησης, το Εμπορικό και των Υπηρεσιών στο οποίο είμαι ο ίδιος υποψήφιος.
Τα 4 αυτά τμήματα αποτελούνται συνολικά από σχεδόν 10000 επιχειρήσεις σε όλη την επικράτεια του νομού Κοζάνης.
Σύμφωνα με τις τελευταίες εκλογές του 2019 στην κάλπη εισήλθαν περίπου 2000 ψηφοδέλτια, δηλαδή το 1/5 του επιχειρηματικού σώματος του νομού.
Λαμβάνοντας υπ όψιν τα παραπάνω αλλά πολύ περισσότερο την άποψη των επαγγελματιών, διασταυρώνω ότι πολλοί δηλώνουν άγνοια για τη χρησιμότητα του Επιμελητηρίου και πολλοί άλλοι δυσαρέσκεια και απογοήτευση.
Αυτή η εικόνα επιτάσσει αλλαγή, πρέπει να αλλάξει και θα αλλάξει. Το Επιμελητήριο δεν είναι κομματικός μηχανισμός, ούτε συνδικαλιστικό όργανο. Το Επιμελητήριο είναι Θεσμικός φορέας που προασπίζει τα συμφέροντα των επιχειρήσεων, είναι η φωνή του επαγγελματία προς την εκάστοτε κυβέρνηση και κατ’ επέκταση παράγων ευμάρειας του τόπου μας.
Σε μια κρίσιμη χρονική στιγμή για την περιοχή μας που εξηλέκτρισε ολόκληρη τη χώρα, πρέπει όλοι μαζί να απαιτήσουμε το αύριο. Για να απαιτήσουμε όμως πρέπει να δραστηριοποιηθούμε και αυτό θα γίνει με την ενεργοποίηση και την ψήφο όλων των επιχειρήσεων απαρέγκλιτα.
ΔΕΝ θέλουμε μια εκλογική διαδικασία παρεών, αλλά την εκλογή ικανών ανθρώπων που θα προέρχονται από ολόκληρο το φάσμα του επιχειρηματικού κόσμου του τόπου μας και θα εισακούγονται στα κέντρα λήψης αποφάσεων.
Από σήμερα κι όλας και έως την καταληκτική ημερομηνία τακτοποιήσεων οφειλών 21/10/2024 (4 μέρες) πρέπει να είμαστε όλοι παρόντες. Για το δικαίωμα ψήφου αρκεί να είναι πληρωμένη η συνδρομή του έτους 2023 (20€).
Το “Νέο, Δυνατό Επιμελητήριο” με επικεφαλής και υποψήφιο πρόεδρο τον Γιώργο Παντελίδη, καλεί όλες και όλους τους επιχειρηματίες του νομού Κοζάνης, μηδενός εξαιρουμένου, να γίνει ο πρωταγωνιστής στην προσπάθεια αυτή.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι