kozan.gr: Ένταση στο Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας όταν ο Περιφερειάρχης ανέφερε, γι’ ακόμη μια φορά, το εκβιαστικό δίλημμα που τέθηκε από τον εκπρόσωπο της ΔΕΗ ότι για να δοθεί θερμική ενέργεια για τις τηλεθερμάνσεις θα πρέπει να υπογραφεί η συμφωνία πακέτο – Έντονη αντίδραση από τον Αντιπρόεδρο του Δ.Σ.και συμβούλου της Λαϊκής Συσπείρωσης Δημήτρη Παπαδόπουλου (Βίντεο)

17 Οκτωβρίου 2024
19:54

Ένταση στο Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας, που διεξήχθη το απόγευμα της Πέμπτης 17/10, όταν ο Περιφερειάρχης Γ. Αμανατίδης ανέφερε, γι’ ακόμη μια φορά (αυτό που αποκάλυψε στο kozan.gr), το εκβιαστικό δίλημμα που τέθηκε από τον εκπρόσωπο της ΔΕΗ ότι για να δοθεί θερμική ενέργεια για τις τηλεθερμάνσεις  θα πρέπει να υπογραφεί η συμφωνία πακέτο. Έντονη αντίδραση από τον Αντιπρόεδρο του Δ.Σ.και συμβούλου της Λαϊκής Συσπείρωσης Δημήτρη Παπαδόπουλου

6 σχόλια

  • εμ ο μητσοτακης την εκανε ιδιωτικη και θα ειχαμε δικαιη μεταβαση ,το βλεπουμε τωρα και ακομα τιποτα δεν ειδαμε βασικα.43 %.
    τι αναγκη εχει η ιδιωτικη δεη; η με τον εναν η με τον αλλο τροπο θα παιρνει το χρημα καιγοντας καλοριφερ ρευματος αεροθερμα κτλ η με την νεα συμφωνια που ειναι 70% αυξημενες οι τιμες.ξανα ψηφιστε τους.

  • Μεγαλη νιλα εφαγε ο κοζανιτικος λαος και απο πτολεμαιδα εορδαια. Επισης μεγαλη νιλα εφαγε και ο Αμανατιδης τετοια καυτη πατατα δεν πιστευω να περιμενε οτι θα του ρθει επι θητειας του. Ο λαος της κοζανης και των αλλων πολεων ομως πλην του ΚΚΕ αγρο αγοραζει. Γεμιζει τις καφετεριες και τα εστιατορια σαν να μη γινεται τιποτα. Φαινεται δεν τους πειραζει τιποτα. Πραγματικα αξιοι της μοιρας μας και της δουλοπρεπειας υποτελειας μας.

  • Προσέξτε τώρα τι παπατζηδες (πολιτικά πάντα) είναι όλοι οι πολιτικοί. Ο περιφερειάρχης λέει τι είπε ο πρόεδρος της ΔΕΗ και ο υπουργός, λες και είπαν εντελώς διαφορετικό πράγμα, ενώ λέει ακριβώς το ίδιο.
    Ο πρόεδρος της ΔΕΗ είπε ότι αν δεν υπογραφεί η συμφωνία δεν δίνουμε θερμική ενέργεια, αλλά ο υπουργός είπε ότι εάν υπογράψετε τη συμφωνία, θα προτρέψει τη ΔΕΗ να δώσει θερμική ενέργεια. Ο πρόεδρος ειναι ο κακός και ο υπουργός ειναι ο καλός

  • σωστος ο παπαδοπουλος,ο αμανατιδης εγινε ρεζιλι δεν ηξερε τι να πει,ο μεν χαρακτσης κατωτερος των περιστασων,αρα αμανατιδη ομολογεις ευθαρσως οτι η κυβερνηση σου ξεπουλησε την δεη και τωρα δεν μπορει να την ελεγξει γιατι πλεον λειτουργει με ιδιωτικοοικονομικα κριτηρια,ντροπη σας

  • Η καυτή πατάτα ΔΕΝ ήταν του Αμανατίδη. Επειδή όμως έπρεπε να βρεθεί σοβαρός συνομιλητής της ΔΕΗ και του Υπουργείου (αστείο εάν θεωρείτε ότι μπορεί κάποιος από Δήμος Κοζάνης και Εορδάιας να συνομιλήσει καν μαζί τους – σε ποια γλώσσα άλλωστε;) αναγκάστηκε να βγάλει τα κάστανα.
    Για να έρθει ο κάθε κομμουνιστής της παλικαριάς της φακής να φωνάξει εκ του ασφσαλούς στης συνεδρίαση του Δήμου.
    Ρε Παπαδόπουλε, απορώ: Γιατί δεν σε πήρε μαζί του ο Αμανατίδης στην διαβούλευση….
    Απορώ γιατί δεν τον πετάξατε έξω από την συνεδρίαση…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι