Eκλογές στον ΣΕΦΠΕ Δυτικής Μακεδονίας την Κυριακή 20/10/2024

18 Οκτωβρίου 2024
15:51
Κανένα σχόλιο

Καλούνται τα μέλη του  ΣΕΦΠΕ

 Στην Εκλογοαπολογιστικη Γενική Συνέλευση και Εκλογές για την ανάδειξη Νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Ημερομηνία:  Κυριακή 20/10/2024

                        Ώρα έναρξης Γενικής Συνέλευσης 11.00 πμ

                       Ώρα έναρξης εκλογικής διαδικασίας 12.00 πμ-18.00 μμ

Τόπος διεξαγωγής: Εύξεινος  Λέσχη Κοζάνης (Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού Φιλίππου Β 30  )

Απαραίτητα στοιχεία για τη συμμέτοχη στις εκλογές  είναι η αστυνομική ταυτότητα, η πρακτικό Δ.Σ. εκπροσώπησης ή καταστατικό ή άλλο επίσημο έγγραφο (ΓΕΜΗ) όταν πρόκειται για εταιρεία που να προκύπτει η νόμιμη εκπροσώπηση  καθώς και η σύμβαση ΔΑΠΕΕΠ όταν πρόκειται για  εγγραφή νέου μέλους.

Στη γενική συνέλευση θα παραστεί  Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας (ΠΟΣΠΗΕΦ) Παναγής Γιάννης, ο οποίος θα ενημερώσει τα μέλη για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα των φωτοβολταικών  (Νέα έργα, αποθήκευση, Περικοπές, κλπ)

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Στοιχεία επικοινωνίας

Σύλλογος Επενδυτών Φωτοβολταικων Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας (ΣΕΦΠΕ Δυτ Μακεδονίας)

Θεσσαλονίκης 17-50100 Κοζάνη

EMAIL: [email protected]

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι