Στην Αιανή Ιωαννίδης & Στημονιάρης με αφορμή τους βανδαλισμούς στο γήπεδο

18 Οκτωβρίου 2024
22:08

Στην Αιανή βρέθηκε σήμερα Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024 ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Βιβλιοθήκης του Δήμου Κοζάνης Γιάννης Ιωαννίδης και ο Αντιδήμαρχος Δημοτικών Ενοτήτων Ελίμειας-Αιανής Ζήσης Στημονιάρης, βλέποντας από κοντά την έκταση των ζημιών στο δημοτικό αθλητικό στάδιο της περιοχής, που άφησαν πίσω τους οι χθεσινοβραδινοί βανδαλισμοί, θυμίζοντας τις ανάλογες θλιβερές εικόνες που είχαμε πρόσφατα στην Καρυδίτσα.

Από την πλευρά του ο Δήμος Κοζάνης, καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο οποιαδήποτε ενέργεια πλήττει το αίσθημα ασφάλειας και τη δημόσια περιουσία, υπογραμμίζοντας ότι σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές, καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για να βρεθούν οι υπαίτιοι.

3 σχόλια

  • Ναι. Πώς θα βρεθούν οι υπαίτιοι; Αφού δεν υπάρχει ούτε μία κάμερα σε κείνον τον ερημοτοπο. Ή για να χρυσωνουμε το χάπι;

  • Δελτίο τύπου ,φωτογραφίες και ανάρτηση στο fb πότε θα δούμε από τους αρμόδιους που πήγαν για να μας πουν ότι όλα θα τακτοποιηθουν με την έντονη προσπάθεια που καταβαλουν

  • Όταν αντιδήμαρχοι πουλάνε τσαμπουκα μέσα στο Δημοτικό συμβούλιο τότε πως θα μας πείσουν για το σωστό;

    Όταν αντιδήμαρχοι δεν έχουν εργαστεί ποτέ πως θα αποτελέσουν παράδειγμα για τους νέους;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι