kozan.gr: “Λευκός καπνός” για την έναρξη της τηλεθέρμανσης σε Κοζάνη & Πτολεμαίδα – Η ΔΕΗ έδωσε την έγκριση για παροχή θερμικής ενέργειας και για τους ηλεκτρολέβητες στην ΔΕΤΗΠ και για την ΔΕΥΑΚ από τον ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου – Μέσα στις επόμενες ώρες, αν όλα πάνε καλά και δεν προκύψουν άλλα εμπόδια, αναμένεται να ξεκινήσει η προθέρμανση του δικτύου

18 Οκτωβρίου 2024
22:51

Επιβεβαιώνοντας τα όσα ανέφερε αποκλειστικά στο kozan.gr πριν λίγες ώρες ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας Γ. Αμανατίδης (δείτε εδώ), η ΔΕΗ φαίνεται πως, πριν από λίγο, μετά και τις παροτρύνσεις του Υπουργού Ενέργειας Θ. Σκυλακάκη, έδωσε την έγκριση για παροχή θερμικής ενέργειας και για τους ηλεκτρολέβητες και από τον ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου. Μέσα στις επόμενες ώρες, αν όλα πάνε καλά και δεν προκύψουν άλλα εμπόδια, αναμένεται να ξεκινήσει η προθέρμανση του δικτύου.

5 σχόλια

  • τι μεγαλη χαρη μας εκανε η δεη , η δεη που εξαιτιας μας εγινε η δεη κωτσοβολος οπτικες ινες και δεν ξερω τι αλλο ,που ο μητσοτακης την εκανε ιδιωτικη .ευχαριστουμε δεη για τη χαρη που μας εκανες.και το μεγαλο ευχαριστω το χρωσταμε στον μητσοτακη.

  • Άντε χαράς ευαγγέλια,θα τα οικονομησει η ΔΕΗ και η Δευακ θα αυξήσει και άλλο τα ανεισοτακτα της
    Αλλά αν η δημοτική αρχή είχε το θάρρος και την βούληση να διαπραγματευτεί και οχι να εκλιπαρεί την ΔΕΗ θα βλέπαμε αν θα είχε η ΔΕΗ το θάρρος να αφήσει τις πόλεις χωρίς παροχή θέρμανσης;

  • Που φτάσαμε…να παρακαλάμε την ΔΕΗ να μας ζεστάνει…όταν κάποτε παρακαλούσε αυτή να πάρει χωράφι σπίτι προσωπικό….πόσο ξεφτίλα ποια αυτός ο λαός της περιοχής?

  • Μπραβο στον Περιφερειαρχη που εδωσε λυση σε ενα προβλημα που ταλανιζε την περιοχη και δημιουργηθηκε τα προηγουμενα χρονια

  • Εδωσε την λυση ο Αμανατιδης μετα απο δυσκολες συζητησεις σε ενα χρονιο προβλημα και με συσσωρευμενα χρεη.
    Σιγουρα το γεγονος οτι αυξανεται η τιμη δεν ειναι ευχαριστο, αλλα δυστυχως εκει που εφτασε η κατασταση δεν μπορουσε να γινει κατι διαφορετικο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι