ΔΕΥΑ Κοζάνης: Μπήκε σε λειτουργία Μονάδα του ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου  – Αύριο το μεσημέρι ξεκινά, σταδιακά, η προθέρμανση του δικτύου τηλεθέρμανσης

19 Οκτωβρίου 2024
14:31

 

Αύριο το μεσημέρι ξεκινά, σταδιακά, η προθέρμανση του δικτύου τηλεθέρμανση.

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

 

Η Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης ενημερώνει τους καταναλωτές τηλεθέρμανσης ότι μπήκε σε λειτουργία Μονάδα του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου.

Αυτό σημαίνει ότι από αύριο το μεσημέρι, Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024, θα ξεκινήσει, σταδιακά, η προθέρμανση του δικτύου του συστήματος της τηλεθέρμανσης Κοζάνης.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.

 

 

Από την ΔΕΥΑΚ

 

3 σχόλια

  • Πρέπει να μας δώσει αποζημιώση γιατί οι συμβατικές σας υποχρεώσεις άρχισαν από την 15 Οκτωβρίου,γεγονός που δεν έγινε
    Συνεπώς δικαιούμαστε αποζημίωση για αυτές τις μερες

  • Δεν ντρέπονται. Πέντε μέρες πέρασαν από τότε που υποτίθεται θα έπρεπε να μας παρέχει θέρμανση η ΔΕΥΑΚ. Αυτές τις μέρες καίμε ρεύμα το οποίο κανονικά θα έπρεπε να μας το πληρώσουν. Αν εμείς καθυστερησουμε να πληρώσουμε τον λογαριασμο της τηλεθερμανσης τότε μας βάζουν και τόκους. Αλλά ότι και να πούμε δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Εδώ ούτε ενας εισαγγελέας δεν παρεμβαίνει εμείς οι απλοί πολίτες τι να κάνουμε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι