kozan.gr: “Πέρασε” κι από Περιφερειακό Συμβούλιο η συμφωνία “πακέτο” για τις Τηλεθερμάνσεις – Ποιοι ψήφισαν υπέρ, ποιοι κατά και ποιοι απουσίαζαν – Η ονομαστική ψηφοφορία (Βίντεο)

20 Οκτωβρίου 2024
20:27

 

“Πέρασε” κι από Περιφερειακό Συμβούλιο η συμφωνία “πακέτο” για τις Τηλεθερμάνσεις. Ποιοι ψήφισαν υπέρ, ποιοι κατά και ποιοι απουσίαζαν. Η ονομαστική ψηφοφορία.

9 σχόλια

  • Η Τουμπουλιδου και ο Χριστοφορίδης κατά. Δηλαδή να μην πληρώσει η περιφερεια τα χρέη της τηλεθέρμανσης Κοζάνης. Πως το σκέφτηκαν αυτό η μία χρόνια Αντιδήμαρχος και ο άλλος υπάλληλος του Δήμου. Ρε τι πάθατε;

  • Ιστορικό το ναι σήμερα. Αφορά χιλιάδες πολίτες. Ένα αναγκαίο αγαθό θα γίνει πανάκριβο. Θα έπρεπε χρόνια πριν να πιέσουμε με σωστές υπογραφές αλλά….Τώρα στο και πέντε η ΔΕΗ έχει το πάνω χέρι και ο Σκυλακάκης και η Σδούκου να μην ξανάρθουν στην περιοχή.Είναι ανεπυθύμητοι. Μπράβο και στον Κασαπίδη που ήταν υπέρ.

  • Γιατί δεν μιλάει κανείς για εκείνα που λέει η συμφωνία ότι θα δοθούν από την περιφέρεια, τους δήμους και από τα ανταποδοτικά; Αυτά δικά μας λεφτά δεν είναι;

  • Ωραίο το επιχείρημα του περιφερειαρχη,ο κάτοικος Κοζάνης πληρώνει για θέρμανση 580 με 600 ευρώ το χρόνο για ένα διαμέρισμα 100τμ,ο κάτοικος μιας κοινότητας πληρώνει 3000 ευρώ αντίστοιχα. Δεν είναι δίκαιο!!!!Αντί όμως να μειωθεί το κόστος θέρμανσης του Β καταναλωτή,αυξάνουμε το κόστος του Α καταναλωτή…….
    Επιτυγχανοντας έτσι μια ισορροπία ανάμεσα στους καταναλωτές…..Συμπεράσματα δικά σας.

  • Αλήθεια θα πληροφορήσουν και μας τι διαπραγματεύ τηκαν;(Διάρκεια,τιμή,χρονική περίοδο,,εναλλακτικές λύσεις,τι αντιπροτάσεις κατέθεσαν που δεν έκαναν γιατί δεν υπήρχαν)
    Γιατί από τα όσα λένε οι δήθεν διαπραγματευτές έτρεχαν πίσω από τις θέσεις απόψεις της ΔΕΗ χωρίς αυτοί να έχουν η να προτείνουν εναλλακτικές λύσεις
    Κόκκινες γραμμες δεν υπήρχαν
    Εστάλη κάποιο έγγραφο ή εξώδικος ;
    Ο επανέλθων στη ΝΔ περιφερειαρχης θα μας πει αναλυτικά και εκτενώς τις θέσεις απόψεις δήμων και επιχειρήσεων και τι διαπραγματεύτηκε;
    Και μεις που δεν ρωτηθηκαμε σαν καταναλωτές διαπραγματεύτηκαμε σκληρα με την ΔΕΗ και κυβερνηση

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι