kozan.gr: Κοζάνη: Με την έναρξη της προθέρμανσης και την πλήρωση με ζεστό νερό του δικτύου τηλεθέρμανσης εμφανίζονται τα πρώτα προβλήματα σε γειτονιές – Διαρροή στην οδό Θεσσαλονίκης (Βίντεο)

21 Οκτωβρίου 2024
09:16

Με την έναρξη της προθέρμανσης του δικτύου της τηλεθέρμανσης στην Κοζάνη εμφανίστηκαν ήδη τα πρώτα προβλήματα διαρροών. Στην οδό Θεσσαλονίκης στην περιοχή της λαϊκής αγοράς (πίσω την πυροσβεστική) μετά από εργασίες τοποθέτησής οπτικών ινών, κρίνοντας κι από την τομή που υπάρχει, φαίνεται πως ο τρόχος που κόβει την άσφαλτο πιθανότατα τραυμάτισε και τον αγωγό του δικτύου με αποτέλεσμα με την πλήρωση με ζεστό νερό  να εμφανιστεί το πρόβλημα και να υπάρχει διαρροή όπως φαίνεται και στο βίντεο του kozan.gr

16 σχόλια

  • Είμαι κάτοικος της περιοχής ….πριν μια εβδομάδα κατά τις εργασίες τοποθέτησης οπτικών ινών στην οδό Αλιάκμονα πάλι έκοψε ο τροχός μια παροχή τηλεθέρμανσης …ευτυχώς το νερό που πετάχτηκε ήταν κρύο.
    Αν δούλευε κανονικά η τηλεθέρμανση εκείνο το διάστημα με θερμοκρασίες που φτάνουν τους 100 βαθμούς ας φανταστούμε τι θα μπορούσε να συμβεί.

  • Είμαι κάτοικος της περιοχής, όπου αυτό το διάστημα εκτελούνται εργασίες τοποθέτησης οπτικών ινών και στην γειτονιά μου στην πυροσβεστική, έχουν κόψει τουλάχιστον σε δύο σημεία το δίκτυο της τηλεθέρμανσης, ένα εκ των οποίων η παροχή της πυροσβεστικής. Πολύ φοβάμαι και κρίνοντας και από το σημερινό γεγονός, ότι αυτό θα έχει συνέχεια, με ότι αυτό συνεπάγεται στην θέρμανσή μας.

  • Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!! Καλημέρα Δήμαρχε, περιφερειαρχη και Ματιακη!!!! Σε όλους εμάς καληνύχτα!!!!

  • Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται με αυτές τις οπτικές ίνες; Έχουν περάσει πολλές φορές και από ότι μαθαίνω θα περάσουν και άλλες από τη ΔΕΗ.. Πάνω που μας βάλανε καινούρια άσφαλτο την σκάψανε πάλι!

    • Μην αγχώνεσαι φίλε μου! Κάτι θα γίνει και με την άσφαλτο. Θα ψηφίσουμε πάλι τον Κουκουλόπουλο για δήμαρχο για να μας περάσει μια καινούρια!

      Στα χρόνια του, ως Δήμαρχος, πρέπει να ‘χει ασφαλτοστρώσει την Κοζάνη ίσα με 20 φορές!! Επί 10 χρόνια, εργοτάξιο την είχε την Κοζάνη! Παντού μύριζες άσφαλτο! Ξήλωνε την καινούρια, που έριχνε πριν 6 μήνες και έβαζε πιο φρέσκια. Ζεστή άσφαλτο! Κατευθείαν απ’ τα φουγάρα της μαμάς-ΔΕΗ! Μιλάμε, έβλεπε μπροστά ο άνθρωπος!! Μας έκανε και την τηλεθέρμανση!! Θα πεις, όμως, άφησε και κάτι μύρια χρέη στο Δήμο. Εντάξει, μωρέ! Πώς κάνεις έτσι. Μπροστά σε τόση άσφαλτο, τι αξία έχουν μερικά ψωρο-εκατομμύρια!!!

      Τότε ήμασταν πολύ large! Καλές εποχές! Τρώγαμε με 15 κουτάλια ο ένας. Κανένας δεν είχε παράπονο. Τώρα, που έπεσαν αναδουλεές, σκάσε και παρακάλα να ‘ρθει κανένας, για να σου φτιάξει τα χαλασμένα…!

  • Ευτυχώς μας ενημερώνει ο Δήμος Κοζάνης που θα εκτελούνται εργασίες οπτικών ινών, οπότε θα γνωρίζουν οι πολίτες αν θα έχουν τηλεθέρμανση ή όχι χα χα χα !!!!
    Υ.Γ. Οι επιβλέποντες μηχανικοί του Δήμου Κοζάνης αγρόν αγοράζουν!!!!
    ΚΟΖΑΝΗ Η ΠΌΛΗ ΤΟΥ ΜΈΛΛΟΝΤΟΣ ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΉ…ΕΝΑ ΦΤΙΆΧΝΕΤΑΙ ΤΡΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ

  • Μέχρι νά φτάσει η τηλεθέρμανση στον Ξένια θα έχουμε δηλαδή καμία 20 διαρροές.και θα ζεσταθούμε κατά Νοεμβρίο μεριά ματιακης δήμαρχος περιφερειάρχης όλα καλά η υπόλοιπη καληνύχτα

  • Εφόσον τελικά φανεί (εννοείται μετά από έλεγχο) ότι υπεύθυνο για τη βλάβη είναι το συνεργείο που τοποθέτησε τις οπτικές ίνες, τότε θα πρέπει να αποδοθούν ευθύνες. Δηλαδή, την χρέωση όλης της βλάβης…….(υλικά, προσωπικό εργασίας, πληρωμή στην υπηρεσία κ.λ.π.)

  • Το δίκτυο τηλεθέρμανσης δεν πρέπει να βρίσκεται στο ίδιο βάθος με τις οπτικές ίνες που είναι πολύ κοντά στην επιφάνεια του οδοστρώματος!!!
    Κάποιοι δεν κάνανε καλά την δουλειά τους !!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι