1η Ημέρα Καριέρας & Δικτύωσης την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου στο χώρο της Κοβεντάρειου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης.

21 Οκτωβρίου 2024
16:38

Η Ελληνική Εταιρεία Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης (ΜΕΤΑΒΑΣΗ Α.Ε), στο πλαίσιο του έργου «Κέντρα Ανάπτυξης Δεξιοτήτων και Απασχόλησης στις Περιοχές Δίκαιης Μετάβασης» σας προσκαλεί στην 1η Ημέρα Καριέρας & Δικτύωσης. Το έργο έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση» ΕΣΠΑ 2021-2027.

 Η εκδήλωση είναι δωρεάν για όλους και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2024, από τις 11:00 έως τις 17:00, στον φιλόξενο χώρο της Κοβεντάρειου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης.

Τι να περιμένετε:

  • Oμιλίες- Θεματικές Παρουσιάσεις: Επαγγελματίες με σημαντική εμπειρία και γνώση θα παρουσιάσουν τις προοπτικές ανάπτυξης των επιχειρήσεων και της απασχόλησης στη Δυτική Μακεδονία και τη Μεγαλόπολη, αναδεικνύοντας ευκαιρίες συνεργασίας και καινοτόμες λύσεις για την τοπική αγορά εργασίας.
  • Διαδραστικά εργαστήρια: Στοχευμένα workshops θα καλύψουν κρίσιμα θέματα, όπως η ανάπτυξη επιχειρηματικών πρωτοβουλιών και οι δεξιότητες που απαιτούνται στην αγορά εργασίας σήμερα.
  • Ευκαιρίες Δικτύωσης: Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα προσφέρεται δυνατότητα ελεύθερης δικτύωσης μεταξύ επιχειρήσεων, φορέων και υποψηφίων, δίνοντας σας την ευκαιρία για διερεύνηση συνεργασιών και συνεργειών.
  • Σταθερά Σημεία Συμβουλευτικής Καριέρας (Career Guidance Desks): Σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους με την υποστήριξη συμβούλων, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να διαμορφώσουν βιογραφικό τους και να ενημερωθούν για σύγχρονα εργαλεία δικτύωσης.

Η εκδήλωση αυτή αποτελεί εξαιρετική ευκαιρία για τους φορείς, τους επιχειρηματίες και τους τοπικούς οργανισμούς να ανακαλύψουν νέες δυνατότητες συνεργασίας, να ενημερωθούν για τα εργαλεία που προσφέρει το έργο και να στηρίξουν την τοπική ανάπτυξη και την ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού.

Οι αναζητούντες εργασία  μπορούν να εγγραφούν στην εκδήλωση μέσω του link: https://forms.gle/z8Um5e3TEAt2jP3N7   ή στην φόρμα https://ejust4skills.gr/forma-endiaferontos/

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να δηλώσουν την συμμετοχή τους μέσω του link : https://forms.gle/8nvjiWYjWhQ6G7rC6

3 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι