Δήμος Κοζάνης: Ενημέρωση Προέδρων Ελίμειας – Αιανής για Τεχνικό Πρόγραμμα (Φωτογραφίες)

21 Οκτωβρίου 2024
21:02

 

Συνεχίζοντας την άμεση και αναλυτική ενημέρωση των Προέδρων των χωριών μας για το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Κοζάνης, πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024, συνάντηση με τους εκπροσώπους των Τοπικών Κοινοτήτων των Δημοτικών Ενοτήτων Ελίμειας και Αιανής, η οποία έλαβε χώρα στα γραφεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, παρουσία των Αντιδημάρχων Κώστα Βόμβα (Τεχνικών Έργων), Ζήση Στημονιάρη (Ελίμειας – Αιανής) και του Διευθυντή των Τεχνικών Υπηρεσιών Μιχάλη Πεχλιβανίδη.

Σκοπός των ενημερωτικών αυτών συσκέψεων που οργανώνει η Δημοτική Αρχή, αποτελεί ο καλύτερος συντονισμός και προγραμματισμός έργων και δράσεων, πάντα σε ανοιχτή και διαρκή επικοινωνία με τους επικεφαλής των τοπικών κοινωνιών, προκειμένου η κάθε παρέμβαση του Δήμου να ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες των δημοτικών μας διαμερισμάτων, σε στενή και αγαστή συνεργασία με τα τοπικά συμβούλια της κάθε περιοχής.

Γραφείο Τύπου

 Δήμου Κοζάνης

 

Ένα σχόλιο

  • Εντάξει να κάνει και καμιά δουλειά ο αντιδήμαρχος και όχι μόνο να κόβει βόλτες με το τζιπάκι του δήμου. Άραγε είναι ενήμερος ο δήμος ότι ο αντιδήμαρχος το χρησιμοποιεί για προσωπικούς λόγους, για να πάει σε οικογενειακά κυριακάτικα τραπέζια, για να τριγυρίζει σε χωριά που δεν ανήκουν στην αντιδημαρχία του?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι