kozan.gr: Προς αποκατάσταση αυτή την ώρα από συνεργεία της ΔΕΥΑ Κοζάνης, δύο διαρροές στις οδούς Κωνσταντινουπόλεως & Ξηρολίμνης – Προς διεύρυνση ένα ακόμη σημείο

22 Οκτωβρίου 2024
10:30

Με το δίκτυο της τηλεθέρμανσης στην Κοζάνη να βρίσκεται, ακόμη, σε στάδιο προθέρμανσης, αυτή την ώρα (10:20 π.μ.) τα συνεργεία της ΔΕΥΑ Κοζάνης διενεργούν εργασίες αποκαταστάσεων σε δύο διαρροές που εντοπίστηκαν. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του kozan.gr, η πρώτη διαρροή είναι στην οδό Κωνσταντινουπόλεως κι η δεύτερη στην οδό Ξηρολίμνης. Επίσης υπό διερεύνηση βρίσκεται ένα ακόμη σημείο στην οδό Καστοριάς (περιοχή μεταξύ νοσοκομείου & ΚΑΠΗ) προκειμένου να διαπιστωθεί αν κι εκεί υπάρχει κάποια διαρροή.

kozan.gr – Φωτοραφία αρχείου

9 σχόλια

  • Εντάξει. Με τα λόγια πέρασε ο Οκτώβριος. Ε έτσι εάν περάσει και ο Νοέμβριος μετά φτάνουμε μια ανάσα από τον Μάιο και το τέλος της φετινής περιόδου λειτουργίας. Όλα πάνε σύμφωνα με τον σχεδιασμό.

  • Υπάρχουν συνεργεία ΔΕΥΑ πού στα αλήθεια βγαίνουν κ δουλεύουν ??? Κάτι αλλοδαπούς βλέπω εκεί να ανοίγουν τρύπες εκτός αν είναι θυγατρική τής ΔΕΥΑ

  • Τί ενδιαφέρει τόν κόσμο Πίος ανειγη της τρύπες. τό ζητούμενο είναι ότι δεν έχουμε θέρμανση και πολύ μεγάλη άνθρωποι δεν έχουν άλλο είδος θέρμανσης .αλλά τί λέω στού κουφού Την πόρτα όσο θέλεις βροντα. και άμα χρωστάς και λίγα έρχονται και στην κόβουνε ..άι στο ανάθεμα με τους άχρηστους κάθε χρόνο τά οιδια έχουμε

  • Εγώ πιο πολύ στεναχωριέμαι, γιατί είμαι από τους λίγους,που έχω οικονομικό πρόβλημα και το πρόβλημα είναι η μεγάλη αύξηση και για μένα η τεράστια αύξηση της τιμής! Λυπάμαι που το πρόβλημά σας είναι αν δουλεύει ή έχει διαρροή!Το προβλημα για κάποιους σαν κι εμένα,είναι πως θα ζεσταθούμε τον χειμώνα και το σίγουρο είναι ότι δεν ανοίξουμε τον διακόπτη αυτόν!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι