kozan.gr: Έντονη αντίδραση πέντε Προέδρων Κοινοτήτων του Δήμου Κοζάνης κατά δημοσιεύματος που κάνει αναφορά σε “πλιάτσικο” από το πρώην Δημαρχείο Κοιλάδας: “Ο Πρόεδρος της Κοιλάδας έχει καταγράψει ότι πήρε ο κάθε Πρόεδρος – Πόσο εύκολα για λίγα like ή απλά για τις εντυπώσεις αμαυρώνουν προσπάθειες και αγωνίες – ΔΕΝ έχετε κανένα δικαίωμα όμως να μειώνετε πρόσωπα και προσπάθειες”, λένε οι πρόεδροι

23 Οκτωβρίου 2024
15:49

Πρόεδροι Κοινοτήτων του Δήμου Κοζάνης κατά δημοσιεύματος που κάνει αναφορά σε “πλιάτσικο” από το πρώην Δημαρχείο Κοιλάδας:

Σας επιστρέφουμε το χαρακτηρισμό ( kozanimedia ) για την δημοσίευση που έγινε στις 23/10/24
Πόσο εύκολα για λίγα like ή απλά για τις εντυπώσεις αμαυρώνουν προσπάθειες και αγωνίες.
ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ δεν ΚΑΝΑΜΕ όπως αναφέρει δημοσίευμα. Το ότι ψάχνουμε δεξιά και αριστερά να βρούμε πράγματα και λύσεις για τις κοινότητες μας είναι γνωστό.
Πράγματα ΝΑΙ πήραμε.
Όλα όσα πήραμε είναι στα κοινοτικά καταστήματα. Ο Πρόεδρος της Κοιλάδας έχει καταγράψει ότι πήρε ο κάθε Πρόεδρος .
Το ότι πρέπει να γράψετε κάτι για να βγει το μεροκάματο έχετε κάθε Δημοκρατικό δικαίωμα.
ΔΕΝ έχετε κανένα δικαίωμα όμως να μειώνεται πρόσωπα και προσπάθειες !!!
Μήπως δεν γνωρίζεται ότι στις κοινότητες πλέον δεν δίνουν ΤΙΠΟΤΑ από εξοπλισμό ?
Μήπως δεν γνωρίζεται ότι το εν λόγω κτίριο παραχωρήθηκε για άλλη χρήση ?
Μήπως δεν γνωρίζεται ότι οχήματα δεν μας δίνονται και μεταφέρουμε πράγματα ή κάνουμε διάφορες δουλειές με δικά μας ή συγγενών και φίλων?
Οι προσπάθειες μας για το καλύτερο στις κοινότητες μας θα συνεχιστεί….
Με σεβασμό προς τις κοινότητες μας
Αντωνιάδης Γεώργιος – Πρόεδρος Ακρινής
Αθανασιάδης Πέτρος – Πρόεδρος Κλείτου
Καμπουρίδης Ελευθέριος – Πρόεδρος Αυγής
Τσαουσίδης Μιχάλης – Πρόεδρος Κοιλάδας
Παπαδημητρίου Φώτιος – Πρόεδρος Δρεπάνου
======================================================================

Το δημοσίευμα του kozanimedia.gr που προηγήθηκε και προκάλεσε την έντονη αντίδραση των Προέδρων, μπορείτε να το διαβάσετε παρακάτω:

Πρωτοφανείς καταστάσεις στο Δήμο  Κοζάνης, καθώς, σύμφωνα με τις πληροφορίες του  Kozanimedia, τις τελευταίες ημέρες, με αποκορύφωμα το απόγευμα της Τρίτης, έγινε ένα πραγματικό “πλιάτσικο” στην υλικοτεχνική υποδομή που υπήρχε εντός του παλιού δημαρχείου Ελλησπόντου, στην Κοιλάδα, ο χώρος του οποίου θα χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία δομής ψυχικής υγείας του Υπουργείου.

Με την προτροπή και τη σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου αντιδήμαρχου Νεκτάριου Ελευθεριάδη πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων της Δ.Ε. Ελλησπόντου πήραν ντουλάπες, γραφεία και άλλα υλικά και τα μετέφεραν με τα φορτηγάκια τους στα χωριά τους, πιθανότατα στα γραφεία των εκεί Τ.Κ., χωρίς κανέναν έλεγχο και, κυρίως, χωρίς να έχει προηγηθεί καμία καταγραφή των υλικών!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, η ορθή διαδικασία θα ήταν να καταγραφούν αναλυτικά όλα τα αντικείμενα, να αποτυπωθούν στο μητρώο του Δήμου Κοζάνης και στη συνέχεια, ανάλογα με τα σχετικά αιτήματα και τις όποιες ανάγκες, να δοθούν προς χρήση.

Ωστόσο δεν έγινε τίποτε από όλα αυτά, με συνέπεια να έχουμε τις πρωτοφανείς αυτές εικόνες “πλιάτσικού” σε χώρο του Δήμου Κοζάνης. Το Kozanimedia επικοινώνησε με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο των Δ.Ε. Ελλησπόντου και Υψηλάντη Νεκτάριο Ελευθεριάδη, ο οποίος παραδέχθηκε πως δεν ακολουθήθηκε η ορθή διαδικασία, σημειώνοντας πως η πρόθεσή του ήταν να δοθούν ντουλάπες και γραφεία για τις ανάγκες των Τοπικών Κοινοτήτων.

Από την πλευρά του, ο ιδιαίτερα εργατικός και φιλότιμος πρόεδρος της Κοιλάδας Μιχάλης Τσαουσίδης ανέφερε στο Kozanimedia πως τμήμα του υλικού θα δοθεί στο Σύλλογο της Κίσσας, ενώ ερωτηθείς σχετικά διευκρίνισε πως όλοι οι πρόεδροι ακολούθησαν τη σχετική πρωτοβουλία του αντιδήμαρχου Νεκτάριου Ελευθεριάδη.

Επίσης σημαντικό είναι το θέμα των εγγράφων και των αρχείων που διατηρούνταν στο τέως δημαρχείο Ελλησπόντου, τα οποία είναι σημαντικά για μια σειρά θεμάτων και, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του Kozanimedia, έχουν στοιβαχτεί πρόχειρα και σε εντελώς ακατάλληλο χώρο στο υπόγειο του κτιρίου.

Άγνωστο, τέλος, είναι εάν όλα τα παραπάνω τελούν σε γνώση του δημάρχου Κοζάνης Γιάννη Κοκκαλιάρη, αλλά και του γενικού γραμματέα του Δήμου Περικλή Αλειφέρη και ποιες είναι ή θα είναι οι ενέργειές τους για το συγκεκριμένο θέμα.

Π.Π.

7 σχόλια

  • Ότι ναναι…. δημοσιογραφία .

    Αντί να ασχοληθούν με την Βανέσα και τα μυστικά της ασχολούνται με τα δημοτικά, περιφερειακά και θέματα τηλεθερμάνσεων λες και ξέρουν.

  • Τότε θα γινόταν πολυιατρειο…
    Το 2016 γράφτηκε σε τοπικό ΜΜΕ:
    Το Δημαρχείο του 1.000.000€ και των δύο εγκαινίων που θα γίνει Πολυιατρείο, το Πολυδύναμο Πολυιατρείο που θα στεγαζόταν σε πρώην μελλοντικό Δημαρχείο και η ιστορία της πλάκας στον Ελλήσποντο

  • Ούτε ΕΝΑΣ από τους αιρετούς δεν φαίνεται να γνωρίζει στοιχειώδη Ελληνική γραμματική.
    ΟΥΤΕ ένας από αυτούς δεν δυσαρεστήθηκε από την σωρεία γραμματικών λαθών…
    Ντροπή, οι σύγχρονοι αιρετοί της χώρας μας να μην γνωρίζουν βασικά Ελληνικά..
    Κρίμα και ντροπή

  • Και γιατί να δωθούν στις κοινότητες Ελλησπόντου;;;;; κι εμείς στις κοινότητες της Ελίμειας είχαμε ανάγκη από πράγματα, αλλά τα έδωσαν στους δικούς τους προέδρους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι