Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Υπεγράφη η σύμβαση για τη συντήρηση της Ευξείνου Λέσχης στην Κοζάνη

23 Οκτωβρίου 2024
19:41

Στην υπογραφή της σύμβασης με τίτλο ««ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΥΞΕΙΝΟΥ ΛΕΣΧΗΣ»  προχώρησε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Αμανατίδης.

Το έργο προϋπολογισμού 165.000,00 € με Φ.Π.Α. χρηματοδοτείται από το ΕΑΠ 2017- 2021, ΚΑΕ 02.01.073.9779.01.22058 και  αφορά στη συντήρηση του κτιρίου του πολιτιστικού κέντρου Εύξεινου Λέσχης που εδρεύει στην Κοζάνη.

  Ο χρόνος περαίωσης  του έργου ορίζεται στους 12 μήνες.

 

7 σχόλια

  • Ελπίζω μέσα στη συντήρηση να έβαλαν και προμήθεια τάβλι και τράπουλες γιατί έλιωσαν από την πολύ χρήση….

  • Να μας πουν ποιο είναι το έργο του Συλλόγου – ατόμου. Ποια η προσφορά του εδώ και χρόνια?
    Κάθε χρόνο 100.000 στον κ. Σανίδη για ποιο λόγο?

  • Τσιγάρο ,πρέφα,και καφέ και δεν βαριέσαι αδελφέ…
    Τι ακριβώς κανουν αυτοί οι κύριοι εκεί ,ποιον και τι προσφέρει αυτός ο σύλλογος και το κέντρο που το ονομαζεται πολιτισμού.
    Ένα διόλου φτηνό με ενοίκιο αμφιθέατρο είναι και τίποτε άλλο.
    165.Ο00 ευρώ σε ποιους και γιατί.

  • Που θα πάει αυτό; Ένας σύλλογος ( ; ), μια ομάδα ανθρώπων που τον διαχειρίζονται, τους έχτισαν το κτήριο, τους έχουν δώσει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ μέχρι τώρα και το.. έργο συνεχίζεται; Φτάνει πια. Ας φροντίσουν και μόνοι τους. Δεν είναι υποχρεωμένοι οι πολιτικές να πληρώνουν μια Λέσχη. Είτε Εύξεινος λέγεται, είτε Ηπειρωτική είτε οτιδήποτε. Φοβερά πράγματα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι