kozan.gr: Αποχώρησαν οι παρατάξεις Κασαπίδη & Ζεμπιλιάδου από τη συνεδρίαση του Π.Σ. Δ. Μακεδονίας διαμαρτυρόμενες για τη στάση του Περιφερειάρχη και την τοποθέτηση που είχε σε σχέση με την υπόθεση ξεχασμένο – ανοιχτό – μικρόφωνο και τον Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών Ιωάννη Τσακνάκη (Βίντεο)

23 Οκτωβρίου 2024
23:52

Αποχώρησαν οι παρατάξεις Κασαπίδη & Ζεμπιλιάδου από τη συνεδρίαση του Π.Σ. Δ. Μακεδονίας διαμαρτυρόμενες για τη στάση του Περιφερειάρχη και την τοποθέτηση που είχε σε σχέση με την υπόθεση ξεχασμένο – ανοιχτό – μικρόφωνο και τον Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών Ιωάννη Τσακνάκη και την αναφορά του για “σπάσιμο” έργου

 

 

 

H τοποθέτηση του Περιφερειάρχη

7 σχόλια

  • Μηπως τα ειχανε συννενοημενα ;
    Μηπως τελικα το ολο σκηνικο ηταν για να δημιουργηθουν εντυπωσεις;
    Γιατί αυτο φαινεται με την κοινη αποχωρηση των 2 παραταξεων
    Το γαρ πολύ τησ θλίψεωσ γεννά παραφροσύνη

    • … καλά, κι εσύ κοίτα το δέντρο και χάσε το δάσος!
      Σας φτύνουν κ. Αμανατίδη, δεν ψιχαλίζει!
      (πολύ φοβάμαι πως ακόμα δεν είδαμε τίποτα!)

    • Τους εκπροσώπησαν σε αυτό που ήταν μείζον. Δεν θα μέναν σε ενα περιφερειακό που καταπίνει την κάμηλο και διυλίζει τον κώνωπα. Ένδειξη διαμαρτυρίας για όσους καταλαβαίνουν ήταν και καλά έκαναν

  • Ήταν προαποφασισμένο να αποχωρήσουν. Απλά δε κατάλαβαν ότι αποχώρησαν 8 λεπτά πριν τη λήξη της συνεδρίασης. Κλασσικοί δηλαδη.

  • Ο Αμανατίδης χθες έκανε δύο τρομερά σφάλματα. Το πρώτο ότι επανέλαβε τη φράση να μετρήσουμε τις ηθικές μας που θα μπορούσε να ερμηνευθεί και ωσ απειλή και το δεύτερο ότι προσπάθησε να πει ότι όλο αυτό δεν ήταν σκέψη και πρόθεση του αντιπεριφειάρχη αλλά ότι αυτός απαντούσε σε ερωτήματα του συνομιλητή του. τα περάσατε ντούκου και τα δύο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι