kozan.gr: Tόσο πολύ θύμωσε με όσα συνέβησαν και τη γενικότερη εικόνα στο χθεσινό Περιφερειακό Συμβούλιο ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Α. Φούντογλου που, σε κάποια στιγμή. είπε για Γκοβεδάρο – Βύζα: “Η. Δ. Μακεδονία πεθαίνει κι εμείς καθόμαστε κι ασχολούμαστε με δύο αναιδέστατους, οι οποίοι έβρισαν ο ένας τον άλλον και δεν ντρεπόμαστε” – Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο από το βίντεο με τα αποκλειστικά πλάνα που εξασφάλισε και μετέδωσε το kozan.gr αφού διεκόπη η ζωντανή συνεδρίαση

24 Οκτωβρίου 2024
06:10

Tόσο πολύ θύμωσε με όσα συνέβησαν και τη γενικότερη εικόνα στο χθεσινό Περιφερειακό Συμβούλιο ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Α. Φούντογλου που, σε κάποια στιγμή, είπε για Γκοβεδάρο – Βύζα: “Η. Δ. Μακεδονία πεθαίνει κι εμείς καθόμαστε κι ασχολούμαστε με δύο αναιδέστατους, οι οποίοι έβρισαν ο ένας τον άλλον και δεν ντρεπόμαστε”. Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο από το βίντεο με τα αποκλειστικά πλάνα που μετέδωσε το kozan.gr αφού διεκόπη η ζωντανή συνεδρίαση

23 σχόλια

  • Σκηνές απείρου κάλλους….
    Τι θα γίνει τα επόμενα χρόνια?
    Με αυτούς που ψήφισαν οι πολίτες….
    Κρίμα Δυτική Μακεδονία

  • Ο μακαριστός Αυγουστίνος Καντιώτης σε μια αποστροφή του λόγου του έχει πιο ότι ανάμεσα στην Κοζάνη και την Φλώρινα, θα περπατάς και δεν θα βρίσκεις άνθρωπο…

  • Θεατρινισμοί του Φούντογλου και άλλο ένα πρόβλημα για τον Αμανατίδη. Αναιδέστατος ο Βύζας και ο Γκοβεδάρος και ο φούντογλου σωστός δηλαδή; Σκορποχώρι θυμίζει πλέον το περιφερειακό.

  • που να δείτε τα δημοτικά συμβούλια ειδικά σε δήμους που δεν έχουν τόση δημοσιότητα όπως το Βόιο και τα Σέρβια. Επίπεδο μηδέν από δημάρχους έως τον τελευταίο σε ψήφους δημοτικό σύμβουλο. Έχει δυο τρεις εξαιρέσεις όπως ο Καραμπατζιάς ως εκεί. Ας προσέχαμε

  • Άσε τις φιλοσοφίες και μη πετάς την μπάλα στην εξέδρα κύριεδιαιτητά. Δεν βρίστηκαν για το ποδόσφαιρο. Για τη διοίκηση της περιφέρειας ήταν. Ο Αμανατίδης έπρεπε να πάρει θέση. Αλλά μάλλον σας ελέγχει όλους ο Βύζας.

  • άξιος ο γιατρός.τα λέει έξω από τα δόντια και μ αρέσει.Γιατρός και συγγραφέας μαζί και καλός αντιπεριφερειάρχης.Καιγόμαστε Τάσο και ο Χάρης τα δικά του ότι έκανε έργο και μας έσωσε.

  • Κολλητός σου είναι ο Βύζας!
    Μια χαρά τα “έκοβες χοντρά” όσο ήσουνα έξω από το χορό!, τώρα; και ανύπαρκτος και άφωνος, εκεί που είχες άποψη για όλα!!

  • Χαρη εισαι δύναμη. Απέδειξες οτι εισαι ΛΙΟΝΤΑΡΙ . Θερμά συγχαρητήρια για το ήθος σου τον αγώνα . Αλλαξες το τοπίο στη Δυτική Μακεδονία.

  • Ανεδέστατο είπε τον Κασαπίδη που σε κάθε συμβούλιο ψάχνετε για φασαρία. Την μια με τον Δημήτρη τον Σαββόπουλο τον γεωπόνο και την άλλη με τον Κιοσέ.Του έφυγαν και το πείραξε ρε παιδιά.Αμανατίδη έπρεπε να το περιμένεις.

  • Υπαρχει ελλειμα ηγεσιας ….ο Αμανατιδης ειναι ενας γραφειοκρατης που ελισεται στα κομματα και δεν εχει το σθενος να ηγηθει ομαδας!

    Τετοια φαινομενα ειναι απαρεδεκτα και δειχνουν οτι δεν υπαρχει ισχυρη ηγεισια στο τιμονι της περιφερειας με τα γνωστα αποτελεσματα που βιωσαμε στο θεμα της τηλεθερμανσης!

    Δεν θελουμε διαικπαιρεωτες των εντολων της Αθηνας αλλα ισχυρη τοπικη εκπροσωπηση απο εντιμους αξιους ηγετες….αλλα φαινεται οτι ο λαος δεν εχει αξιακα κριτηρια και αναδεικνυει τους χειροτερους!

  • Ε πάει πολύ να μιλάει ο Φούντογλου για τη Δυτική Μακεδονία που καταρρέει, τι έχει κάνει δέκα μήνες ως αντιπεριφερειάρχης; Απών από παντού

  • Κάθε φορά που μιλάς καίγεσαι. Θέλησες πάλι να το παίξεις ανώτερος κατηγορώντας του συναδέλφους σου. Πως τους είπες αναιδέστατους;

  • Τάσο, η πολιτική δεν είναι ούτε αφήγημα ούτε “αιμοκάθαρση”..
    Χρειάζεται ευρύτητα πνεύματος και να νεφτιάνεις “ομελέτα”..μη τα συγχέεις !
    Κάτω στο γκαζόν η μπάλα ..εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα !!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι