Aντιπεριφερειάρχης Υγείας Α. Φούντογλου: “Μια μιζέρια παντού! Και οι νέοι μας φεύγουν”

24 Οκτωβρίου 2024
11:44

Αναρωτιέμαι καμιά φορά αν όλο αυτό που ζούμε στη Δυτική Μακεδονία είναι μια κακοστημένη φάρσα μιας χούφτας ερασιτεχνών της πολιτικής υποκριτικής ή αν έχουμε βάλει όλοι το χεράκι μας ώστε να ζούμε σήμερα όλο αυτό το θέατρο του παραλόγου. Βουλευτές εξαφανισμένοι από τα κέντρα αποφάσεων των Αθηνών που εμφανίζονται στη χάση και στη φέξη στο τοπικό μας παλκοσένικο για να δηλώσουν απλά την παρουσία τους. Αντιπολιτευόμενες δυνάμεις της καινούριας περιφερειακής αρχής που άφησαν ξοπίσω τους τις σφοδρές συγκρούσεις του παρελθόντος, τότε που κατηγορούσαν ο ένας τον άλλον για νταβατζιλίκια, ανηθικότητα, ανικανότητα και εξυπηρετήσεις αλλότριων συμφερόντων, και σήμερα αγκαζέ έρχονται σαν τους ρωμαίους τιμητές να αποκαταστήσουν τη χαμένη τιμή και υπόληψη της περιφέρειας μας. Ένας δημόσιος λόγος που εξαντλείται σε περιφερειακά χωροταξικά, σε ηθικολογικές μπαρούφες, σε προσωπικές αντεγκλήσεις και σε ανώνυμα σχολιάκια στο διαδίκτυο. Και αντάμα σε όλα αυτά εκκολαπτόμενες πολιτικές καριέρες ανθρώπων δίχως κανένα πολιτικό περιεχόμενο και τρολάκια του παρελθόντος που το παίζαν άρχοντες για να τσιμπήσουν αναγνωρισιμότητα και καναν μισθό “δημοσιογράφου” και σήμερα βγαίνουν σαν κακέκτυπα του Σεφερλή για να μας ψέξουν για Δελφινάρια! Μια μιζέρια παντού! Και οι νέοι μας φεύγουν. Και οι ασθενείς μας φεύγουν. Και οι επιχειρήσεις φεύγουν. Και όλοι θα φύγουνε στο τέλος. Αλλά….τώρα έχεις κι εσύ την ευθύνη για όλα αυτά. Τώρα δεν υπάρχει η πολυτέλεια ούτε της ανέξοδης κριτικής ούτε της τζάμπα μαγκιάς στο φουμπου. Και μαζεύεις τα κουράγια σου και λες “άντε λίγο ακόμα μπας και αλλάξει κάτι”. Για όλους αυτούς που πίστεψαν σε σένα και σου έδωσαν μια ευκαιρία να τους βγάλεις ασπροπρόσωπους. Άντε λίγο ακόμα, λοιπόν.

32 σχόλια

  • άντε πάλι με τις οργιλές κρίσεις του κυρίου.

    σε ποιο επεισόδιο βρίσκεσαι κύριος, την σειρά της Λάμψης την ξεπέρασες ή ακόμα?

  • άσε μας Τάσο, εμείς θέλουμε να μάθουμε τι γίνεται στο μεγάλο θέμα της περιφέρειας Βύζας vs Γκοβεδάρος.

    Επίσης εσύ κάνε μια βόλτα στην Πειραιώς μη σε ξεχάσουν και δε μπεις ψηφοδέλτιο, μόνο να βρίζεις ξέρεις όμως τους άλλους.

    Τέλος, ο Αμανατίδης δεν ήταν βουλευτής? δεν τον ακούνε στην Αθήνα?

  • Καλές οι επισημάνσεις και διαπιστώσεις,αλλά ξεχνά ότι το 50% περίπου των πολιτών που έχουν δικαίωμα ψή φου δεν συμμετέχει καθόλου στην εκλογική διαδικασία γιατί γνωρίζει καλύτερα τον ξεπεσμό τόσο της πολιτι κής όσο και των πολιτικών
    Συνεπώς καλον θα είναι οι εκλεγμένοι να κάνουν την αυτοκριτική των να αντιληφθούν και αυτοί αυτά που ξέρει ο πολίτης που απέχει και να αλλάξουν πλεύση

  • Κύριε Φούντογλου εσύ αναρωτήθηκες με ποιους κατέβηκες επειδή είδες φως για να εξασφαλίσεις μια θεσούλα εξουσίας; Ξέχασες τι έλεγες γιαυτούς που τώρα πας χέρι χέρι και τους υπερασπίζεσαι ακόμη και για το Χωροταξικό που μας γεμίζει με καθρεφτάκια και φουρφουρια παντού;;; Τους υπερασπίζεσαι ακόμη και για τις μπίζνες που κάνουν μπροστά στα μάτια μας. Φοβάμαι το χειρότερο παλιό που έρχεται με την μάσκα του νέου…

  • Αγαπητέ Τάσο, καλά κάνεις και τα λες αλλά από εκλεγμένους όπως εσύ αναμένουμε περισσότερα για το έργο σου στον τομέα ευθύνης. Έχεις αναλάβει ένα κρίσιμο τομέα ευθύνης, όπως η υγεία και να σου πως μας ενδιαφέρει περισσότερο να βελτιωθούν τα νοσοκομεία και λιγότερα ποιος και γιατί τσακώνεται

  • Διαπιστωσεις μονο και λογια
    Ως αντιπεριφερειαρχης υγειας ζήτα να καλυφθουν οι κενες θεσεις στα νοσοκομεια και Κεντρα Υγειας αμεσα.

  • Θέλεις να χτίσεις καριέρα με το κράξιμο. Πολιτική παρουσία μηδέν. Δεν έχεις τοποθετηθεί σε κανένα ζήτημα της περιοχής. Τι κανείς δηλαδή και χρειάζεσαι κουράγιο; Κουράγιο για να βρίζεις; Να λείπει τέτοια προσφορά. Αυτή η μαυρίλα διώχνει τους νέους.

  • Αγκαζέ η αντιπολίτευση που η Γεωργία το Κασαπίδη τον έκανε λιώμα σε κάθε περιφερειακό. Πως αλλάζουν οι καιροί μάτια μου.

    • Τον έκανε λιώμα γιατί ασκούσε εξουσία και καλά έκανε. Τι θες τώρα να ασχολείται με το αν κάνει καλή αντιπολίτευση ο Κασαπίδης και να αφήσει να αλωνίζει ο Αμανατίδης; Μπράβο ρε Georgia! Αρχίζει να τρέμει το στρατόπεδο της ΖΕΠ

  • Τάσο στη περιφέρεια επικρατεί η αδικία στο τετράγωνο και η γελοιότητα. Όσο να φωνάζεις και να τα λες δεν βγάζεις άκρη. Αλλά ο Χάρης χωρίς κτσια γιατί παραιτήθηκε; Το να είσαι τελικά μόνος θέλει μεγάλη δύναμη. Ο Χάρης δεν άντεξε. Πάρτε τον πίσω γιατί θα πάθει κάτι. Μαζί σας θέλει να είναι. Αλήθεια αυτό κατάλαβα. Στο κάτω κάτω δικός μας είναι. Ούτε στον Κασαπιδη ούτε στη ελπίδα ανήκει. Δικός μας είναι και τον βγάλαμε.

  • Σωστός Τάσο αλλά πήρες μια γεύση από έργα για το δημόσιο καλό. Όλοι για το μισθό και το στασίδι τρέχουν.Στο τέλος θα μείνουν λίγοι και εμείς στην ξενητιά.Ολοι μάζεψαν χρήμα από το δημόσιο καταθέσεις πάρα πολλές. Ας κάτσουν μόνοι τους στην Κοζάνη να τσακώνονται.

  • ΔΕ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑ,ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΠΙΚΑ (ΚΟΖΑΝΙΤΙΚΑ) ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ.ΠΟΙΟΙ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ;ΠΟΙΟΙ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΕ;ΠΟΙΟΙ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΣΚΕΠΑΣΤΗ ΛΑΊΚΗ ΑΓΟΡΑ;ΠΟΙΟΙ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ Ε69;ΠΟΙΟΙ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ Δ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ;Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΠΟΙΟΙ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟ;ΠΟΙΟΙ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΛΑΡΙΣΑ;ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΙ;ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ.

  • Γιατρέ πολύ μιζέρια έπέσε. Εμείς δεν έχουμε ευρώ και αυτοί ταξιδάκια και ωραίοι μισθοίκαι φωνάζουν και από πάνω.

  • Γιατρέ

    1.- Χάνεις απο τη σοβαρότητα που είχες απο τη στιγμή που επέλεξες να πολιτευτείς με τον πρώην βουλευτή της Ν.Δ και απέδειξες ότι είστε ένα και μην παρουσιάζεσαι αντικειμενικός και ανεξάρτητος. Οσο περισσότερο μιλάς , τόσο περισσότερο χάνεις και ειδικά όταν ορύεσαι.

    2.- Το αντίτιμο που έλαβες είναι του Αντιπεριφερειάρχη Υγείας με διακοσμητικές αρμοδιότητες , μακριά απο τα προβλήματα των Νοσοκομείων της Περιφέρειας.

    3.- Πως μπορείς να καμαρώνεις δίπλα στον ανεκδιήγητο Υπουργό Υγείας , που καταλαβαίνεις ότι λέει εν ψυχρώ ψέμματα.

    4.- Το να καλύπτει η Περιφέρεια μέρος των αμοιβών των Γιατρών είναι ντροπή , αντί να παλεύεις μαζί τους για σεβασμό του ρόλου τους και ουσιαστική αύξηση των αποδοχών τους απο την Κεντρική Εξουσία.

    5.- Μπορείς να μας πείς : Πόσες οι οργανικές θέσεις Γιατρών και Νοσηλευτών σε κάθε Νοοσκομείο της Περιφερειας , πόσα είναι τα κενά και ποιές οι προσπάθειες να καλυφθούν άμεσα. Πόσα χρήματα χρωστάει ο ΕΦΚΑ

    6.- Συμφωνείς να ανοιγουν ιδιωτικά ιατρεία οι γιατροί του ΕΣΥ και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους οι ιδιώτες γιατροί στα Νοσοκομεία ; Μη μας πείς ότι είναι Νόμος του Κράτους και τον σέβεσαι !!!!
    Μη νομίζεις ότι δεν κατλαβαίνουμε και σε πιστεύουμε.

    • Γνωρίζεις αλήθεια ποιος είναι ο μισθός του γιατρού στο ΕΣΥ;Αφού το κράτος δεν τον πληρώνει, έστω και με καθυστέρηση καλά έκανε και τους έδωσε το δικαίωμα για. δυο απογεύματα να εργάζονται και. σε ιατρεία και κλινικές μήπως μπορέσουν να αγοράσουν έστω και μεταχειρισμένο αυτοκίνητο.Για σπίτι δεν το συζητάμε.Να είναι καλά ο π.Περιφερειάρχης κ.Καρυπίδης και ο Αντιπ.κ.Γιαννακίδης,που χορήγησαν το επίδομα των 500 ευρώ και έρχεται αραιά και που και κάποιος γιατρός στη Δ.Μ.

  • Την φωνουλα σου για τα θέματα που έρχονται στο Περιφερειακό Συμβούλιο δεν την έχουμε ακούσει ή δεν ενημερώνεται η δεν μπορείς να σταθείς ή δεν θες να τα χαλάσεις με τον Περιφερειάρχη. Πάντως μέχρι σήμερα τζάμπα μάγκας εισαι με την όλη στάση σου και τις άναρχες κραυγές σου

  • Υποβάλλετε όλοι τίς παραιτήσεις σας,προκαλέστε έτσι εκλογές στην περιφέρεια ,γιατί μόνο έτσι θα υπερασπιστείτε τον τόπο,για την τύχη που της έχει επιφυλάξει η κυβέρνηση.Αλλιώς ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα.

  • Θεωρία και παραμύθι από τον κύριο… εάν θέλει μπορεί να κατέβει για βουλευτής…

    Επίσης ανενημέρωτος για το πως δουλεύει όλο το σύστημα….

  • Αναμένουμε μία ανάρτησή σου σχετικά με το έργο σου στον τομέα της υγείας. Για μια φορά ασχολήσου με τα νοσοκομεία της Περιφέρειας και την κατάστασή τους και διεκδίκησε για τους συναδέλφους γιατρούς σου.

  • Projection που λένε και στο χωριό μου… Βλέπεις γύρω σου αυτά που αποκωδικοποιεί το μυαλό σου. Όραμα θέλει η περιοχή όχι παλικάρια του λίγο ακόμα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι