Την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου η συνάντηση Καρυπίδη- Βερναρδάκη για τη σύσταση επιτροπής συντονισμού για την αξιοποίηση των πορισμάτων των συνεδρίων παραγωγικής ανασυγκρότησης

7 Σεπτεμβρίου 2017
15:35

Την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου στις 6 το απόγευμα θα γίνει η συνάντηση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδη με τον Υπουργό Επικρατείας Χρ. Βερναρδάκη στην Αθήνα, σε συνέχεια της πρωτοβουλίας εθνικού επιπέδου που ανέλαβε ο Θ. Καρυπίδης για τη σύσταση και συγκρότηση Επιτροπής Συντονισμού που θα δώσει υπεραξία στα συνέδρια που πραγματοποιούνται σε κάθε Περιφέρεια.

Στόχος της Επιτροπής θα είναι η εθνική προσπάθεια αναμόρφωσης ενός νέου μοντέλου ανάπτυξης για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και έργο της η διαβούλευση, ο σχεδιασμός, ο προγραμματισμός, η προώθηση και η συνδρομή υλοποίησης των συμφωνημένων έργων, ενεργειών δράσεων και νομοθετικών πρωτοβουλιών.

6 σχόλια

  • Επιτέλους! Ο κ. Καρυπίδης στο ρόλο που του ταιριάζει. Λόγια του αέρα, μόστρα και ανέξοδη επίδειξη. Με την “πρωτοβουλία” του αυτή εξασφάλισε για πολύ καιρό τα πήγαινε έλα στην Αθήνα.

  • “Στόχος της Επιτροπής θα είναι η εθνική προσπάθεια αναμόρφωσης ενός νέου μοντέλου ανάπτυξης για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας”, λέει ακριβώς το δελτίο τύπου της Περιφέρειας. Δηλαδή; Θα αναμορφώσουν ένα “νέο μοντέλο”; Απ’ την αρχή; Γιατί δεν το αφήνουν λίγο να παλιώσει πρώτα και έπειτα να το αναμορφώσουν; Έτσι προεξοφλούν πως θα ‘ναι αποτυχημένο απ’ την αρχή και άρα θα χρειαστεί αναμόρφωση. Μήπως πριν το κάνουν να προμηθευτούν ένα λεξικό για να μάθουν τη διαφορά των λέξεων “αναμορφώνω” και “διαμορφώνω”;

  • Με αυτήν την φορολογία και τις ασφαλιστικές εισφορές μόνο οι πολιτικοί και οι δημόσιοι υπάλληλοι θα μείνουν στην χώρα. Οι τελευταίοι ψηφίζοντας τους πολιτικούς και στην ανέχεια…

  • Καντε κατι με το ΞΕΝΙΑ ! Που θα παει αυτη η αθλιοτητα; ποσα στερειται ο πολιτης σημερα και ποσοι κινδυνοι ελοχευουν; ας ασχοληθει η περιφερεια αφου ο Δημος κοιμαται. Ας μας ενημερωσει καποιος τελος παντων. Πανε 15 χρονια τωρα χωρις ΞΕΝΙΑ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι