Συνδυασμός “Ενότητα” – Λάζαρος Μαλούτας: “Δυστυχώς η εικόνα αυτή έχει καταστεί κανόνας στην Πλατεία Νίκης, όπου οχήματα κάθε είδους εκμεταλλεύονται τον χώρο για στάθμευση!”

25 Οκτωβρίου 2024
11:12
Δυστυχώς η εικόνα αυτή έχει καταστεί κανόνας στην Πλατεία Νίκης, όπου οχήματα κάθε είδους εκμεταλλεύονται τον χώρο για στάθμευση !
Η κατάσταση αυτή, πέραν του ότι στερεί ζωτικό χώρο από τους πολίτες (μεγαλύτερο από τα παρακείμενα τραπεζοκαθίσματα !), ενέχει και κίνδυνο για τους πεζούς δεδομένου ότι ο συγκεκριμένος χώρος χρησιμοποιείται και για την κίνηση οχημάτων προς την οδό Μπουσίου.
Η εύκολη απάντηση περι αστυνόμευσης του χώρου, άραγε πόσους Δημοτικούς Αστυνόμους χρειαζόμαστε για να καλύπτουν όλους τους προς αστυνόμευση χώρους, επικαιροποιεί και την συζήτηση κατά πόσον ήταν σωστή η επιλογή για την αλλαγή του χώρου στάθμευσης των ΤΑΧΙ, και ενδεχομένως για τη λήψη άλλων αποτρεπτικών μέτρων που δεν θα επιτρέπουν την είσοδο και παρκάρισμα οχημάτων.

20 σχόλια

  • Δυστυχώς η στάθμευση στην Κοζάνη έχει γίνει χειρότερη και σε αυτό συνέβαλε η κατάργηση των θέσεων πάρκινγκ από την πλατεία Λασσάνη. Με τον καινούργιο σχεδιασμό της πλατείας που ΔΕΝ προβλέπει πάρκινγκ στην πλατεία τα πράγματα θα γίνουν πολύ χειρότερα! Πρέπει να το γνωρίζει αυτό ο προηγούμενος δήμαρχος ο οποίος κανόνισε αυτήν την ανάπλαση!

  • Μα καλά γιατί δεν πάνε στα δημοτικά πολυοροφα πάρκινγκ που χτίστηκαν στα 20 και χρόνια παρουσίας του κυρίου μαλουτα στον δήμο;.

  • Καλημέρα,πολύ σωστά τα λέει τώρα η ΕΝΟΤΗΤΑ.
    Αναρωτιέμαι όμως,γιατί όταν είναι ΟΛΟΙ αντιπολίτευση μιλάνε ορθά αλλά μόλις καθίσουν στην καρέκλα αλλάζουν;;
    Ελπίζω η αντιπολίτευση στον Δήμο Κοζάνης να συνεχίσει τον θεσμικό ρόλο της,με προτάσεις για τα κακώς κείμενα.

  • Έχεις πολύ γέλιο Μαλούτα τελικά!! Επί των ημερών σου, αλήθεια, το ίδιο και χειρότερο γινόταν!!! Πραγματικά αποτελεί μείζον ζήτημα η συμπεριφορά σου, πρέπει οπωσδήποτε να σε δει γιατρός…

  • Αναρωτιέται κανείς αν η Ενότητα-Λάζαρος Μαλούτας ξέρει κατά πού πέφτει η οδός Μπουσίου: από εκεί δεν πας με τίποτα στη Μπουσίου!
    Το βασικό πρόβλημα είναι πως η Ενότητα-Λάζαρος Μαλούτας ήταν στο Δήμο για πάρα πολλά χρόνια και δεν έδωσε ούτε μια λύση στα χρόνια προβλήματα της πόλης. Οπότε προφανώς δεν έδωσε λύση και στο πρόβλημα πού μπορούν να αφήσουν οι οδηγοί τα αυτοκίνητα, κλείνοντας το μάτι στα ιδιωτικά πάρκινγκ. Εξυπηρέτηση συμφερόντων ιδιωτών σε βάρος του γενικού συμφέροντος, ναι, αυτό το ξέρει καλά τόσα χρόνια η Ενότητα-Λάζαρος Μαλούτας.

  • Και ακριβώς απέναντι, κάτω από την λέσχη αξιωματικών, το πεζοδρόμιο έχει γίνει χώρος στάθμευσης δικύκλων!!!!!!! Με δυσκολία περνάνε οι πεζοί….. άκουσον άκουσον οι πεζοί δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν ούτε στο πεζοδρόμιο……… Και εννοείται στον κεντρικό δρόμο υπάρχει συνεχής αστυνόμευση όπου βλέπουν τι συμβαίνει…..!!!!!! Αλλά δεν…….

  • Είναι αστείο να διαβάζεις μια τέτοια κριτική από δεινόσαυρους του δήμου που δε φρόντισαν όταν σχεδίαζαν την νεα κεντρική πλατεία να προβλέψουν υπόγειο δημοτικό πάρκινγκ από κάτων, ούτε καν τώρα στην πλατεία Λασσάνη, όπως έχουν εδώ και χρόνια στην γειτονική Αλβανία. Την επόμενη φορά που θα θυμηθείτε τα θέματα βελτίωσης της καθημερινότητας των δημοτών και πριν κουνήσετε το δάχτυλο, κοιταχτείτε στον καθρέπτη και αναρωτηθείτε τι κάνατε για αυτά δεκαετίες τώρα.

  • Πριν μιλήσει ο συμβουλάτορας του κυρίου Μαλουτα που έγραψε το συγκεκριμένο υπόμνημα, γιατί για τον ίδιο είναι κατώτερο του πρώην αξιώματος του να ασχοληθεί με κάτι τόσο πεζό, καλά θα ήταν να δει στον χάρτη που βρίσκεται η οδός Μπουσείου και που το συγκεκριμένο σημείο που υποδεικνύεται στη φωτογραφία, γιατί δεν έχουν καμία επαφή. Όχι ότι δεν είναι σωστή η παρατήρηση του αλλά για να είμαστε ακριβοδικαιοι όπως επιθυμούν να μας διευκρινίσει κάτι ακόμη. Χρειαζόμαστε επιπλέον δημοτικούς αστυνομικούς ή να αφήσουν επιτέλους οι αιρετοί τους ήδη υπάρχοντες δημ αστυνομικούς να κάνουν ως οφείλουν και ως ξέρουν τη δουλειά τους και να σταματήσουν να παρεμβαίνουν στο έργο τους κατά το δοκούν και εξυπηρετώντας δικά τους παιδιά και να τους έχουν ως αντικείμενο ψηφοθηριας.
    Στις υπόλοιπες περιοχες της πόλης είδατε τι γίνεται με τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα πάνω στα πεζοδρόμια ή μόνο το κέντρο έχει σημασία για εσάς;

  • Για τίς άδειες επί θητείας σας κύριε πρώην δήμαρχε, εγκατάσταση φωτοβολταϊκών πάρκων στον δήμο Κοζάνης σε συγκεκριμένες εταιρείες,,και την τύχη της ομάδας ποδοσφαίρου τής πόλη μας έχετε την διάθεση νά πείτε, νά γράψετε κάτι ή σε αυτά τα θύματα τηρούμε σιγή ασυρμάτου!!!!!!!!????????

  • Πολυ σωστα τα λετε, αλλα ετσι γινοταν κι οταν ησασταν εσεις δημαρχος. Και ναι, χρειαζεται αστυνομευση γιατι μαλλον μονο ετσι θα καταλαβουμε. Ενας σταματησε για λιγο στον Παυλου Μελα για να παρει καφε, αλλος παρκαρε στον πεζοδρομο, χτυπημενοι απο αυτοκινητα πεζοι. Και παει λέγοντας

  • Εκεί παρκάρει όποιος θέλει κανείς δεν σέβεται τις πινακίδες πεζοδρόμησης σε κανένα σημείο στη Κοζάνη . Στη λέσχη αξιωματικών παρκάρουν τα ντελιβερι τα μηχανάκια. Απέναντι από το Goodys στο ενδιάμεσο το ίδιο. Λίγο παρακάτω απέναντι από τα αναμμένα κάρβουνα παρκάρει όποιος θέλει δίπλα στους κάδους σκουπιδιών όπου απαγορεύεται. Γενικά στη Κοζάνη ο καθένας κάνει ότι θέλει. Δημοτική αστυνομία? Χαχα τα δικά μας παιδιά να έχουν δουλεια χωρίς να κάνουν τίποτα ανύπαρκτοι. Μόνο τσεκαρουν τα χαρτάκια στις θέσεις πάρκινγκ και βάζουν πρόστιμα. Ότι θέλει κάνει ο καθένας και άμα κάνεις και ευγενική παρατήρηση σε βρίζουν αμέσως κινδυνεύω να παίξω ξύλο με κάποιον και να πάω φυλακή . Οπότε αναγκαστικά δεν λέω τίποτα. Κοζάνη για φούντο από όλες τις μεριές . Δυστυχώς μεγάλο!!!!

  • Ρε παιδιά και να υπήρχε υπόγειο δημοτικό πάρκινγκ στην κεντρική πλατεία (ακόμη και στην πλατεία Λασσάνη) σας είπε κανείς ότι θα ήταν δωρεάν? Προφανώς οι χρήστες του πάρκινγκ θα πλήρωναν αντίτιμο για τη στάθμευση. Πως αλλιώς θα μπορούσε να βγάλει τα λειτουργικά του έξοδα? Στο δημοτικό πάρκινγκ στην πλατεία Συντάγματος παρκάρεις δωρεάν? Ο τζάμπας πέθανε. Αυτοκίνητο σημαίνει βαρέλι δίχως πάτο: αγορά, συντήρηση, καύσιμα, τέλη κυκλοφορίας, ασφάλεια και παρκινγκ! Τζαμπατζήδες ενωθείτε: Ψωμί, παιδεία, ελευθερία και δωρεάν πάρκινγκ!!

    • Ποιός μίλησε για δωρεάν; Στην πλατεία συντάγματος είναι μονίμως γεμάτο. Αλλά δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να σκεφτούν για υπόγειο πάρκινγκ!

  • Μιλάνε αυτοί που στο κατάμεστο παρκινκ από μηχανές στην πλατεία Τιάλιου έβαλε ποδήλατα και έκλεισε τον μισό χώρο.. Αντί να τα βάλει εκεί στην πλατεία που παρκάρει όποιος γουστάρει… Είναι να απορείς…

  • Τ.Δήμαρχε,γιατί δεν άνοιξες το δρόμο μέσα από τον ΟΣΕ;αλλά ούτε ο νυν τον ανοίγει, γιατί;Απόψε θ` ανοίξει.Αύριο θα κλείσει. Γιατί;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι