Χ. Ελευθερίου (Δήμαρχος Σερβίων): “Ολοκληρώθηκε ο δρόμος στη Βουνάσα Ελάτης για σύνδεση με Δεσκάτη”

26 Οκτωβρίου 2024
18:24
Ολοκληρώθηκε ο δρόμος στη Βουνάσα Ελάτης για σύνδεση με Δεσκάτη. Έργο προϋπολογισμού 2.320.500 ευρώ από τα οποία τα 409.500 ευρώ ήταν χρήματα του Δήμου Σερβίων. Έργα μόνο έργα.

9 σχόλια

  • Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΑΖΕΙ 2.000.000 ΕΥΡΩ Ο ΔΗΜΟΣ 400.000 ΧΙΛ. ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ . ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΕΡΓΑ ΜΟΝΟ ΕΡΓΑ . ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ. Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙ;

  • Γιατί ο Δήμαρχος δεν λέει ότι τα 2 εκατομμύρια τα έβαλε η Περιφέρεια επί Κασαπιδη , ικανοποιώντας ένα διαχρονικό αίτημα της περιοχής για σύνδεση με την Δεσκάτη, αλλά και για πρόσβαση στον ορεινό όγκο της Βουνασας

  • Οπότε σειρά πρέπει να πάρει ο δρόμος Σέρβια- Ελάτη. Ο οποίος θα εξυπηρετεί πολλά χωριά του Δήμου. Δε γίνεται τα χωριά αυτά να έχουν καλύτερη πρόσβαση σε γειτονικούς νομούς και χειρότερη στην έδρα του Δήμου τους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι