O Γ. Αμανατίδης στα Σιδερά του Δήμου Κοζάνης: “Eίμαστε εδώ για να φέρουμε στο προσκήνιο τα αιτήματα των εκπροσώπων της Κοινότητας και των κατοίκων της και στη συνέχεια να τα υποστηρίξουμε με επιχειρήματα και θετικά, πιστεύω αποτελέσματα”

26 Οκτωβρίου 2024
23:21
 Σήμερα στα Σιδερά του Δήμου Κοζάνης. Για ακόμη μία φορά οι κάτοικοι καλούνται να υπερασπιστούν τα δίκια τους. Όπως και την προηγούμενη φορά, έτσι και τώρα στέκομαι στο πλευρό τους όχι μόνο με διαπιστώσεις αλλά με ενέργειες που έχουν μοναδικό στόχο να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των κατοίκων όπως και τρία χρόνια νωρίτερα.  Οι εξελίξεις στο θέμα κατασκευής ενός ακόμη φωτοβολταϊκου πάρκου έχουν «τρέξει» από τα προηγούμενα χρόνια είμαστε όμως εδώ για να φέρουμε στο προσκήνιο τα αιτήματα των εκπροσώπων της Κοινότητας και των κατοίκων της και στην συνέχεια να τα υποστηρίξουμε με επιχειρήματα και θετικά, πιστεύω αποτελέσματα.
 Η σημερινή επίσκεψη μας στο χωριό και στο δάσος, μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών & Διοίκησης Lyssandros Metaxas και τον Εκτελεστικό Γραμματέα της Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας / Region of Western Macedonia Georgios Tzitzikas παρουσία του Αντιδήμαρχου Κοζάνης Νεκτάριου Ελευθεριάδη καταδεικνύει το ενδιαφέρον της Περιφερειακής Αρχής κυρίως όμως επιβεβαιώνει τη θέληση μας να παρέμβουμε θετικά σε συνεργασία με τον Πρόεδρο Θεόδωρος Προδρομίδης.
Παραγωγική και η συζήτηση που ακολούθησε με τους ανθρώπους του χωριού όπου εξετάσαμε όλα τα ενδεχόμενα και το πως πρέπει να κινηθούμε από εδώ και πέρα. Παράλληλα θετικά βλέπουμε και την πρόταση του Πρόεδρου να προχωρήσει σε ενημέρωση του Περιφερειακού Συμβουλίου την επόμενη εβδομάδα.

7 σχόλια

  • Ο περιφερειάρχης μίλησε με λογική και με αποτελέσματα που μπορούν να γίνουν αυτή τη δεδομένη στιγμή…..οι κάτοικοι τι θέλετε δεν καταλάβαμε οι αναγνώστες του κοζαν……μπροστά στις μπουλντόζες που έλεγαν ο Καραμπατζιας και ο ψαλίδας στην γενική σας συνέλευση και καταχειροκροτηθηκαν από όλους σας ,όπως επίσης και Κουζιακης που είπε ότι κανένα άλλο φωτοβολταϊκό στην περιοχή σας!?!?!?!?!Τι θετε ανταποδοτικά !?!?!Μπροστά η πίσω από τις μπουλντοζες

  • Με τόσους αρμόδιους..ο Περιφερειάρχης πρέπει να δώσει λύση σε αυτό το ζήτημα?
    Μιλάμε για κατάντια…γιατί πληρώνονται όλοι αυτοί οι αρμόδιοι?
    Ο Περιφερειάρχης πρέπει να φέρει επενδύσεις..όχι να ασχολείται με το που θα περνά το καλώδιο για Φωτοβολταϊκά πάρκα!!

  • Δεν μπορείτε από τη μια να είσαστε οι κάτοικοι με το ΚΚΕ ενάντια στις ΑΠΕ και από την άλλη να καλείτε τον Αμανατίδη να κάνει διαπραγμάτευση μαζί τους ……..

    • Πολύ σωστή παρατήρηση ,με ποιον είναι η τοπική κοινωνία άραγε,με τον ψαλίδα και τον Καραμπατζια μπροστά στις μπουλντόζες με τους επενδυτές των φωτοβολταϊκών ,πίσω από τις μπουλντοζες; μόνο αυτοί ξέρουν ,εμείς απλά παρακολουθούμε .

  • Η τοπική κοινωνία δε θέλει να γίνει το φωτοβολταϊκό και να μην κοπεί ούτε ενα δένδρο. Επίσης θέλει να γίνει το φωτοβολταϊκό και να πάρουν ανταποδοτικά και ας κοπεί και κάνα δενδρο. Όταν έρθουν οι μπουλντόζες θα τις διώξουμε και αμέσως μετά θα τις ξαναφέρουμε. Όποιος κατάλαβε …κατάλαβε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι