Σ.Φ. ΚΟΖΑΝΗΣ «ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ»: «Διαλέξαμε τον ανήφορο, θα παλέψουμε για τα δικά μας παιδιά…»

27 Οκτωβρίου 2024
12:41

 

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Κοζάνης «ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ» νιώθει την υποχρέωση να εκφράσει τις ευχαριστίες του σε όλους τους απλούς φιλάθλους της ομάδας μας που έκαναν το μακρινό ταξίδι για τη Βόνιτσα και στάθηκαν δίπλα στους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία.Η πρωτοβουλία που αναλάβαμε, όχι ως σωτήρες, αλλά ως αιώνια πιστοί στην ομάδα θα συνεχιστεί.

Για τα δικά μας παιδιά…

Για την πόλη μας…

Για την ΚΟΖΑΝΗ ΜΑΣ…

Εμείς διαλέξαμε τον ανήφορο και θα συνεχίσουμε με τις λιγοστές μας δυνάμεις να συμβάλλουμε ώστε να ξεπεραστούν προβλήματα και δυσκολίες.

Παίρνουμε δύναμη από το πάθος και την αγωνιστικότητα των παιδιών που τιμάνε με το παραπάνω τη φανέλα με το καμπαναριό στο στήθος.

Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας, χωρίς μεγάλα λόγια και υποσχέσεις.

Στη Βόνιτσα έγινε η αρχή και για εμάς η σπίθα έγινε φωτιά…

Σε αυτήν την προσπάθεια δεν είμαστε «εμείς» και «αυτοί».

Είμαστε όλοι μαζί και όποιος επιθυμεί να συμβάλει είναι ευπρόσδεκτος.

ΚΟΖΑΝΗ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ, ΚΟΖΑΝΑΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ!

2 σχόλια

  • Η σπίθα εύκολα γίνεται φωτιά,αλλά επίσης εύκολα σβήνει
    Δεν χρειάζονται λόγια ,αλλά μόνο έργα
    Και αυτό που χρειάζεται είναι χρήμα
    Αν δεν βρεθεί πάρα πολύ δύσκολα τα πραγματα

  • Μπράβο λιοντάρια είμαστε μαζί σας γιατί είστε καθαρά παιδιά και αφιλοκερδός βάζετε τα σκύθι σας μπροστά για το καλό της ομάδος μπράβο σας σας ξέρουμε όλοι μην ούτε κανένα κομπλεξικό

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι