Yποψήφιος με τον Γιώργο Παντελίδη για τις εκλογές στο ΕΒΕ Κοζάνης ο επιχειρηματίας Χατζηχαρίσης Δημήτριος

27 Οκτωβρίου 2024
20:59
Με μεγάλη μου χαρά αποδέχτηκα την πρόταση του Giorgos Pantelidis στο να κατέβω υποψήφιος σύμβουλος στο τμήμα μεταποίησης στις εκλογές του ΕΒΕ.
Η κατασκευαστική εταιρεία, Α. ΕΚΚΕΝΤΡΟ, στην οποία έχω την τιμή και την ευθύνη να είμαι μέτοχος, με έδρα την Κοζάνη, δραστηριοποιείται στην περιοχή για σχεδόν είκοσι χρόνια και απασχολεί περισσότερους από εκατό εργαζομένους, προερχόμενους από την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας. Ήδη θεμελιώνουμε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στα Μελίσσια Κοζάνης, όπου θα μεταφερθεί και η Έδρα της Εταιρείας στα νέα μας γραφεία. Η επένδυση είναι σε πλήρη εξέλιξη και όταν ολοκληρωθεί, θα απασχολεί περισσότερους από τριάντα νέους εργαζόμενους.
Με Πρόεδρο τον Γιώργο Παντελίδη στο ΕΒΕ Κοζάνης μπορούμε να αντιμετωπίσουμε, στην πιο κρίσιμη περίοδο για την περιοχή μας, όλες τις μεγάλες προκλήσεις που σχετίζονται με τις επιχειρήσεις στην περιοχή.
Μπορούμε να διεκδικήσουμε τις προϋποθέσεις που θα επιτρέψουν στις επιχειρήσεις μας να καινοτομούν και να αναπτύσσονται χωρίς εμπόδια, συμβάλλοντας έτσι στην οικονομική ανάκαμψη.
Μπορούμε να συμβάλλουμε δυναμικά στην ανάπτυξη και την εξέλιξη της ευρύτερης περιοχής, ώστε ο Νομός μας να αποτελέσει ένα κόμβο καινοτομίας και επιχειρηματικής ανάπτυξης.
Είναι ευθύνη όλων μας να δράσουμε ώστε να μην χαθεί άλλη μια πενταετία για την περιοχή, που είναι και η πιο καθοριστική για το μέλλον.
Μπορούμε να διατηρήσουμε την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον για όλους.
Χατζηχαρίσης Δημήτριος

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι