Η εντυπωσιακή φωτογραφία με λήψη/αποτύπωση του κομήτη C/2023 A3 ακριβώς πάνω από το μνημείο που έχει ανεγερθεί στα Γρεβενά προς τιμήν των ηρώων του 1940

28 Οκτωβρίου 2024
07:16
Κανένα σχόλιο

Μια μοναδική στιγμή αποτύπωσε με τον φωτογραφικό του φακό ο ερασιτέχνης αστρονόμος Κωνσταντίνος Εμμανουηλίδης με αφορμή και τη σημερινή επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Πρόκειται για μια φωτογραφία που δείχνει τον κομήτη C/2023 A3 να περνάει πάνω ακριβώς απο το μνημείο που έχει ανεγερθεί στα Γρεβενά προς τιμήν των ηρώων του 1940.


Η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Εμμανουηλίδη 

Ο κομήτης των Αδάμαστων!
Σταματήσαμε τους Πέρσες και είπαμε βροντερό ΟΧΙ στις δυνάμεις του άξονα για να ζούμε ως ελεύθεροι Έλληνες! Στην Αννίτσα κοντά στην Σμίξη, υπάρχει ένα μνημείο φτιαγμένο για τις μάχες των Ελλήνων κατά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο καθώς και για τους Γρεβενιώτες Ήρωες που έπεσαν στην μάχη. Ο καταπληκτικός ουρανός στα βουνά της Πίνδου είναι μοναδική ευκαιρία για φωτογράφιση του κομήτη C/2023 A3 αφού είναι πλέον αρκετά αμυδρός και απομακρύνεται από εμάς. Σε συνδυασμό με την περιοχή και την αυριανή ημέρα που γιορτάζουμε οι Έλληνες, θεώρησα μοναδική ευκαιρία να κάνω μια εικόνα πολύ μεγάλης συναισθηματικής αξίας για εμένα.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fconemmil%2Fposts%2Fpfbid0cwhaDwfSUVYa8FmJqJZRZxhRWDPH51juHqG1Vz2iXcxYPUHptzxcdHhD4aMsFQCl&show_text=true&width=500

 

Πηγή greveniotis.gr

 

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι