Η Μαρία Μαγαλιά υποψήφια στις εκλογές του ΕΒΕ Κοζάνης με το συνδυασμό του Γιώργου Παντελίδη

28 Οκτωβρίου 2024
23:26
Κανένα σχόλιο

Ως ελεύθερος επαγγελματίας τα τελευταία 17 Χρόνια θέτω την υποψηφιότητα μου στις εκλογές του επιμελητήριου Κοζάνης με τον συνδυασμό Νεο Δυνατό Επιμελητήριο με επικεφαλής τον υποψηφιό πρόεδρο Giorgos Pantelidis . Πιστεύω πως ο Γιώργος είναι το ατομο που έχει τις περισσότερες επιχειρηματικες γνώσεις και μπορεί να σταθεί αντάξια στη θέση του προεδρου. γύρω του χρειάζεται δραστήριους συμβούλους.. και τους έχει.. είναι ολοι καταξιωμένοι επαγγελματίες από όλη την περιφέρεια του νόμου..είμαι σίγουρη πως η νίκη είναι δική του.. η νίκη είναι δική μας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι