Το Σωματείο εργαζομένων ΔΕΗ “Η ΕΝΩΣΗ” συνεχίζοντας μία σειρά συναντήσεων πραγματοποίησε συνάντηση την Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2025 με τον Διευθυντή Νοτίου Πεδίου κ. Καλντεριμιτζή Γεώργιο . Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την ενεργειακή επικαιρότητα, την επιχείρηση αλλά και το μέλλον των εργαζομένων στην εργασία αφορμή γενομένης το τελευταίο εργατικό ατύχημα που συνέβη στον συνάδελφο ηλεκτρολόγο στο Νότιο Πεδίο.
Το Σωματείο “Η ΕΝΩΣΗ” είναι δίπλα στους εργαζομένους έτσι ώστε να τηρούνται τα μέτρα υγιεινής και ασφαλείας, διότι τίποτα δεν αξίζει περισσότερο από την ανθρώπινη ζωή.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
«ΕΝΩΣΗ»
Ολοι του δείχνουν πολυ κουρασμένοι …
Έχετε καταλάβει ότι τέλος του 2025 τέλος η ΔΕΗ
από την Δυτική Μακεδονία
Θα μειωθούν οι πωλήσεις σε κάρβουνα , ψησταριές και αλκοόλ .. Γλέντια κάνουν ειδικά τα βράδια . Για δουλειά ουτε λόγος .. κοινός ΖΩΑΡΑ .. Αρα ας φύγει η Δεη