kozan.gr Χαρακτηριστικά κι ενδεικτικά του κλίματος δυσπιστίας κι απογοήτευσης των πολιτών, τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση του Περιφερειάρχη, στο επίσημο προφίλ του στο facebook, σε σχέση με τη συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό

27 Ιανουαρίου 2025
23:16

 

Χαρακτηριστικά κι ενδεικτικά του κλίματος δυσπιστίας κι απογοήτευσης των πολιτών  τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση του Περιφερειάρχη, στο επίσημο προφίλ του στο facebook (κλικ εδώ), σε σχέση με τη συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό για την επίδραση της απολιγνιτοποίησης στην περιοχή μας.

 

 

11 σχόλια

  • Δε πειραζει ειναι τεχνοκράτης και θα τα κανει ολα τέλεια . Εδω κάποιοι τοπικοί δημοσιογράφοι έτσι λενε
    Ααα λενε και αλλα « κύριε Αμανατίδη παλι δουλεύετε ;;; Κάντε και ενα διάλειμμα»

    Η ελεω θεού και λαού τεχνοκρατία συνεπικουρούμενη απο μια μερίδα της τοπικής δημοσιογραφίας θα τα κανει ολα τέλεια

    Πάω να το πω και στην Βανέσα να ξέρει να ειναι ήσυχη

  • Ο κλασσικος επαρχιώτης δημαρχάκος που είναι ευχαριστημένος και μόνο που τον δέχθηκε ο πρωθυπουργός… τι να περιμένεις από αυτόν.., παίζει και να ζήτησε συγνώμη που ενόχλησε

    • Ρε σου λέω χάρη μας έκανε τον πίεζε ο κόσμος να κατέβει… όχι όχι δεν ήθελε ούτε την προηγούμενη τετραετία απλά βάλανε τον Κασαπ και πήγε στις Βουλευτικές.
      Γιωρίκα τα ανακάτωσες μάτια μου τώρα βγάλε άκρη

  • Συγχαρητήρια στον κύριο Αμανατίδη! Ο σωστός περιφερειάρχης διεκδικεί κι απο κοντά. Πάντα βρίσκει πόρτες ανοικτές.

  • Ο Μητσοτάκης ήθελε να ξεφορτωθεί ένα αγκάθι για την κυβέρνηση στη Δυτική Μακεδονία, το Κασαπίδη εννοώ, για να περάσει άνετα χωρίς αντιδράσεις η απλιγ/ση και το κατάφερε.
    Ο νοών νοείτο..

  • Ποιος είναι αυτός δίπλα στον Αμανατίδη! Μπορούμε να “δουλέψουμε” τους πολίτες για μία φορά, για δεύτερη φορά, μπορούμε να τους “δουλεύουμε” και για τρίτη φορά;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Μείνετε συντονισμένοι