Στην κοπή της Βασιλόπιτας στη Σχολή Πυροσβεστών Τσοτυλίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Βοΐου Χρήστος Ζευκλής την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου.
Σε δηλώσεις του ανέφερε ότι ο Δήμος Βοΐου είναι αρωγός στη λειτουργία της Σχολής, θέτοντας υψηλά στάνταρ και κάνοντας κάθε ενέργεια για την αναβάθμιση της.
Η διοικητής της Σχολής Πύραρχος Αρχοντία Σερέτη, ευχαρίστησε τις τοπικές αρχές για τη βοήθεια τους και αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει η σχολή.
Στην κοπή πίτας παρόντες ήταν μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής Περιφερειάρχης Λάζαρος Γκερεχτές, οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Κωστάρας και Ώττας Βασίλης, η Πρόεδρος της Κοινότητας Τσοτυλίου Μαίρη Λαδά.
Βίντεο με δηλώσεις
Σχολη Πυροσβεστών υπαρχει μία κ αυτή ειναι της Πτολεμαιδας. Για του λογου το αληθες:
https://academy.fireservice.gr/depts/2/%CE%A3%CF%87%CE%BF%CE%BB%CE%AE-%CE%A0%CF%85%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%B2%CE%B5%CF%83%CF%84%CF%8E%CE%BD.html
Σχολη Πυροσβεστων Τσοτυλιου υπαρχει μονο στο μυαλο του κ. Ζευκλη.
Σωστά
Ο Πλακετάς τα ακούει αυτά.
Με πιο δικαίωμα έστειλε τμήμα της σχολής εκτός Πτολεμαΐδας.
Έλεγε ότι θα ξανά επιστρέψει το τμήμα στην Πτολεμαΐδα.
Να μας πει τώρα την άποψη του.
Επίσης ο βουλευτής Παπαδόπουλος Μιχάλης έχει άποψη. Αφήνει την εντύπωση ότι έστειλε το τμήμα της σχολής στο Βόιο ως αντάλλαγμα για την ανικανότητα του να διώξει τα διόδια από την περιοχή όπως τους είχε υποσχεθεί. Η υπόσχεσή του δεν υλοποιήθηκε ποτέ.
Για τη τσέπη τα έχει θέσει σίγουρα.Γινοντε ο λα γνωστά ΠΛΕΟΝ!