Κ.Δ.-Η.Φ. ΑμεΑ Σύμπλευση Κοζάνης: «Μαζί για ένα Καθαρότερο Αύριο: Δράση ευαισθητοποίησης στην περιοχή Ξενία»

12 Φεβρουαρίου 2025
17:15

Σε συνέχεια των δράσεων της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (CSR) που έχει υιοθετήσει το Κέντρο μας «Κ.Δ.-Η.Φ. ΑμεΑ Σύμπλευση Κοζάνης», το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήσαμε μια εθελοντική δράση για την καθαριότητα στην περιοχή «Ξενία» στην πόλη της Κοζάνης.

Η δράση υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τη Δομή Ψυχολογικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (ΔΟΨΥΣΥ ΜΥΦΕΟ) του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και είχε ως στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στην τοπική μας κοινότητα.

Ως Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας για άτομα με Αναπηρία, θεωρούμε ότι η συνεισφορά μας στην κοινότητα είναι ουσιαστικής σημασίας στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Μέσα από τέτοιες δράσεις, αποδεικνύουμε την αφοσίωσή μας στην ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και της οικολογικής ευαισθητοποίησης.

Η προσφορά μας δεν περιορίζεται μόνο στην παροχή φροντίδας και υποστήριξης στα μέλη μας, αλλά επεκτείνεται και στην ενεργή συμμετοχή μας σε κοινωνικές πρωτοβουλίες που προάγουν το κοινό καλό.

Ευχαριστούμε θερμά την Άννα Τσινούλη και τη Θεολογία Τόζιου για την άψογη συνεργασία καθώς επίσης και τους φοιτητές που συμμετείχαν εθελοντικά.

Μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά και να δημιουργήσουμε ένα πιο καθαρό και φιλόξενο περιβάλλον για όλους!

Η ομάδα του Κ.Δ.-Η.Φ ΑμεΑ «Σύμπλευση» Κοζάνης

 

5 σχόλια

  • Συγχαρητήρια σε όλους σας. Καλό θα ήταν να προσέλθουν και οι γονείς όλων αυτών των νέων, ντόπιων ή σπουδαστών που έχουν την καλή συνήθεια διαχρονικά να ρυπαίνουν τον χώρο.

    Επίσης και ο Δήμαρχος που φωτογραφίζεται πάντα γελαστός και είναι και βέρος Κοζανίτης θα έπρεπε να έχει υπόψη του το ρυπαρό αυτό σημείο.

    Μπράβο σας όμως!

  • και μια δράση ρε παιδιά… ψυχολογικής υποστήριξης των ατόμων που ανοίγουν το παράθυρο του αυτοκινήτου και πετούν έξω το άδειο πλαστικό μπουκάλι του νερού. Μη μου κανείς ότι με την ενέργειά τους δεν ξέρουν πόση ζημιά προκαλούν στο φυσικό περιβάλλον;

  • Ποια ευαισθητοποίηση… στον χαμηλής νοημοσύνης μέσο έλληνα; Ποιο εύκολο είναι να μάθεις ένα σκυλί να μην ουρεί μέσα στο σπίτι παρά τα ανθρωποειδή που εξαπλώθηκαν παντού να μην πετούν κάτω ό,τι δεν τρώγεται. Εξευτελισμός μέχρι να σβήσει ο ήλιος.

  • ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ. Άτομα σαν κι εσάς με τόσο αγνή καρδιά και καθαρή ψυχή μπορούν με περίσσια χαρά να καθαρίσουν τα σκουπίδια κάποιων ασυνείδητων.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Μείνετε συντονισμένοι