Οικογενειακή βιοτεχνία από το Αντίγονο Αμυνταίου φέρνει νέα εποχή στη σάλτσα ντομάτας (Bίντεο)

14 Φεβρουαρίου 2025
16:40
Κανένα σχόλιο

Μια μικρή οικοτεχνία ηλικίας πέντε ετών προσπαθεί να βρεί τον δρόμο της ανάμεσα σε χιλιάδες γεύσεις που κατακλύζουν την αγορά με τυποποιημένα προϊόντα.

Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Μαίρη Κεσκιλίδου παρουσιάζει γαστρονομικές λεπτομέρειες, που παρασκευάζει ένα ζευγάρι από το Αντίγονο Αμυνταίου.

Ο Γιώργος Κωνσταντινίδης, ιδιοκτήτης της βιοτεχνίας εμπνεόμενος από τα προϊόντα που παράγονται στην περιοχή σκέφτηκε να τα κλείσει σα βαζάκια, αφού τα ένωσε σε απίθανους συνδυασμούς.

Η πιπεριά και η ντομάτα είναι τα βασικά προϊόντα επεξεργασίας, αλλά οι γεύσεις παίζουν με μαρμελάδες και γλυκά από την ντόπια παραγωγή.

Οικογενειακή βιοτεχνία φέρνει νέα εποχή στην σάλτσα ντομάτας

«Πρόκειται για συνταγή που έγινε επιχειρηματική ιδέα για τις νοικοκυρές οι οποίες έχουν περισσότερες απαιτήσεις και λιγότερο χρόνο για μαγειρική». Όπως λέει ο κ. Κωνσταντινίδης η ιδέα εξελίχθηκε με ίδια προϊόντα, χωρίς μηχανικό εξοπλισμό. Όλα είναι χειροποίητα και τα μικρά μυστικά κάνουν την διαφορά. Η προσθήκη μελιού αντί για ζάχαρη αποτελεί μια καλύτερη επιλογή για πιο υγιεινή διατροφή.

Οικογενειακή βιοτεχνία φέρνει νέα εποχή στην σάλτσα ντομάτας

Δια χειρός της συζύγου του, της Ναυσικάς Συμεωνίδου, οι παραλλαγές σε αλμυρές και γλυκές τούρτες αποδεικνύουν ότι με φαντασία και διάθεση όλα γίνονται.

Στο όνομα της γεύσεως τα μικρά βαζάκια φτάνουν σε καταστήματα ντελικατέσεν κυρίως στην Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με το ζεύγος, υπάρχει ενδιαφέρον για τα προϊόντα από την Γερμανία, αλλά αυτό απαιτεί την προμήθεια μηχανημάτων για να αυξηθεί η παραγωγή, καθώς η εκεί αγορά απαιτεί μεγάλες ποσότητες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Μείνετε συντονισμένοι