Δήμος Βοΐου: Ενημερωτικά σημειώματα από τη Δημοτική Αστυνομία για την έναρξη εφαρμογής του Κ.Ο.Κ. στο κέντρο της Σιάτιστας

19 Φεβρουαρίου 2025
11:16

 

Ξεκίνησε από σήμερα η ενημέρωση των οδηγών που κινούνται στο κέντρο της Σιάτιστας για την εφαρμογή των διατάξεων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας μετά και την τοποθέτηση των νέων πινακίδων στο πλαίσιο της ανάπλασης τμήματος της οδού Μ. Αλεξάνδρου.

Η Δημοτική Αστυνομία τοποθετεί στο παρμπρίζ των αυτοκινήτων ενημερωτικά σημειώματα που απευθύνονται στους οδηγούς.

Οι οδηγοί θα πρέπει να γνωρίζουν ότι απαγορεύεται η στάθμευση στο τμήμα που έγινε η ανάπλαση  9:00-21:00 καθημερινά.

Επιτρέπεται ΜΟΝΟ Η ΣΤΑΣΗ στις συγκεκριμένες ώρες, καθώς και η στάθμευση 21:00 -9:00.

Στη θέση φορτοεκφόρτωσης στο S/M Μασούτη, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η ΣΤΑΣΗ και η ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ Δευτέρα με Παρασκευή 6:00-10:00 και 15:00-17:00 και Σάββατο 6:00-10:00. Τις υπόλοιπες ώρες επιτρέπεται μόνο η ΣΤΑΣΗ

Από 1 Μαρτίου θα εφαρμόζονται οι διατάξεις του Κ.Ο.Κ.

2 σχόλια

  • Ο τίτλος λέει πως μέχρι τώρα στη Σιάτιστα δεν εφαρμοζόταν ο Κ.Ο.Κ. Δύσκολη γλώσσα τα Ελληνικά.
    Και η φράση στο τέλος “Από 1 Μαρτίου θα εφαρμόζονται οι διατάξεις του Κ.Ο.Κ.”, σε απλά Ελληνικά σημαίνει πως από 1/3 θα σας γράφουμε!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Μείνετε συντονισμένοι