H προετοιμασία για την Εμποροπανήγυρη Σερβίων

19 Σεπτεμβρίου 2017
14:00

Στους ρυθμούς της μεγάλης Εμποροπανήγυρης κινούνται τα Σέρβια. Σήμερα ξεκίνησε η διαδικασία των δημοπρασιών για την λειτουργία παραδοσιακών ταβερνών – καφενείων και του Λούνα Παρκ ενώ θα ακολουθήσει η διαδικασία για την εκμίσθωση των άλλων χώρων. Η επίσημη έναρξη της μεγάλης Εμποροπανήγυρης των Σερβίων έχει οριστεί για την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017.

Ήδη τα συνεργεία του Δήμου Σερβίων–Βελβεντού προετοιμάζουν το χώρο της Εμποροπανήγυρης που από την επόμενη εβδομάδα θα υποδέχεται εκθέτες και επισκέπτες.

 

 

3 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ταυτότητα Ιστοσελίδας:
Σαμαράς Αριστείδης – Ατομική Επιχείρηση
ΑΦΜ: 048114711  ΔΟΥ: Kοζάνης
Δ/νση Έδρας: Ιπποκράτους 1, Κοζάνη, ΤΚ:50100
Αριθμός ΓΕΜΗ: 011523836000
Email: [email protected]
Τηλ: 2461502102 & 6945651705
Ιδιοκτήτης, Νόμιμος εκπρόσωπος, Διευθυντής, Διαχειριστής και δικαιούχος του domain name kozan.gr: Σαμαράς Αριστείδης
Διευθυντής σύνταξης: Μήγκος Θεόδωρος