Καλωσορίζουμε σήμερα στη μόνιμη δύναμη του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γ.Ν Κοζάνης “Μαμάτσειο” τον ειδικευμένο ιατρό κ. Κουντουρά Αναστάσιο και του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στο Ε.Σ.Υ.
Η Υπηρεσία Αιμοδοσίας λειτουργεί στο Γ.Ν.Κοζανης καθημερινά για αιμοληψίες 8:30πμ-13:30μμ και 18:00μμ-19:30μμ , καθώς και ορισμένα ΣΚ και αργίες.
Καλύπτει τις ανάγκες σε αίμα των κλινικών του νοσοκομείου μας και της ιδιωτικής κλινικής “Euromedica”.
Πραγματοποιεί προγραμματισμένες εξορμήσεις σε συνεργασία με ομάδες εθελοντών αιμοδοτών και συλλόγων σε ποικίλους εργασιακούς και πολιτιστικούς κ.α. χώρους. Συμβάλλει σημαντικά στην επίτευξη επάρκειας σε αίμα σε τοπικό επίπεδο συλλέγοντας περίπου 3.000 μονάδες αίματος τον χρόνο.
ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΜΗΜΑ ΙΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ!!!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!