O Φανός Αλώνια θα ανάψει την Παρασκευή χωρίς ζωντανή μουσική και γλέντι, παρά μονάχα τραγουδώντας με το στόμα τραγούδια κλέφτικα και της αγάπης

25 Φεβρουαρίου 2025
20:10

Με σεβασμό στην ημέρα αλλά και στην παράδοση ο Φανός Αλώνια θα ανάψει την Παρασκευή χωρίς ζωντανή μουσική και γλέντι, παρά μονάχα τραγουδώντας με το στόμα τραγούδια κλέφτικα και της αγάπης. Σας περιμένουμε με ώρα έναρξης 21:00.

 

Με τιμή το Δ.Σ. του Συλλόγου.

13 σχόλια

  • Οι μισοί που το βράδυ της Παρασκευής θα βγουν έξω και θα διασκεδάζουν κάθονται και κράζουν ανώνυμα ένα φανό. Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλειο

  • Ντροπή ..μη χάσετε τα μπρε μπρε ..όλα αναβλήθηκαν στα Αλώνια θα τραγουδούν.
    Να μην πας κάνεις γλεντηστε μόνοι σας Άλλωστε δεν ήταν τα παιδιά σας οι γονείς σας τα αδέλφια σας.Τι σας νοιάζει.Εαν όμως είναι αύριο ? Καλό γλέντι λοιπον.

  • Μπράβο στο ΔΣ με απόλυτο σεβασμό στην ημέρα και χωρίς τυμπανοκρουσίες και τανσταριές. Υποκριτές του πληκτρολογίου που θα γλεντάτε την προηγούμενη και την επόμενη μέρα στα μαγαζιά και στους φανούς σταματήστε να κράζετε. Δυστυχώς οι συνάνθρωποι μας που δολοφονήθηκαν στα Τέμπη δεν γυρίζουν πίσω. Όλοι θα είμαστε στο συλλαλητήριο το πρωί αλλά μετά από όλα αυτά η ζωή συνεχίζεται. Γονείς είμαστε όλοι και δεν θέλουμε να συμβεί ποτέ ξανά σε κανέναν κάτι τέτοιο.
    Και αν νοιάζεστε για τους συνανθρώπους σας βγείτε και ρωτήστε λίγο τι προετοιμασίες έχουν γίνει από τα μαγαζιά της Κοζάνης για αυτη τη μέρα και τι έξοδα έχουν γίνει για να στηθούν όλα αυτά, για τους μαγαζατορες της Κοζάνης που περιμένουν αυτές τις τρεις μέρες να δουλεψουν για να βγάλουν τα σπασμένα όλης της χρονιάς και για να το εξειδίκευσω λίγο από το άναμμα του φανού ξέρετε πόσα μαγαζιά της γειτονιάς θα δουλέψουν εκείνη τη μέρα για να επιζήσουν από τον οικονομικό μαρασμό; Μάλλον όχι για να βγάζετε τη χολή σας. Αααααα και να μην ξεχάσω τραβάτε να ξανά ψηφίσετε το Μητσοτάκη και το συνάφι του.

    • Αν είναι όπως τα λες για ποιο λόγο δεν ανάβουν τα φανό κανονικά με μουσικές κ απολα; Αφού το πρωί θα πάνε στο συλλαλητήριο, Ποιος κοροϊδεύει ποιον ακριβώς και για ποια υποκρισία μιλάτε;

  • Σωστή απόφαση
    Λιτή και περιεκτική ανακοίνωση
    Με σεβασμό στην ημέρα και στην Παράδοση
    Οποίος θέλει πάει,όποιος δεν θέλει δεν πάει

  • Ο σβωλης ειναι αξιολογος ανθρωπος δεν ξερω ποσο μπορει να επηρεασει το φανο αλωνια αλλα ειναι μεγα λαθος του συλλογου η μερα ειναι ιδιαιτερη για ολη την χωρα αλλαγη οπωσδηποτε φιλικα το λεω Σβωλη μονο εσυ μπορεις καλες αποκριες

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Μείνετε συντονισμένοι