Πτολεμαΐδα: Δεν στήριξαν οι καταναλωτές την Εμποροπανήγυρη

21 Σεπτεμβρίου 2017
10:30

Έλλειψη καταναλωτικού κοινού «χρέωσαν» οι περισσότεροι  εκθέτες στην Εμποροπανήγυρη Πτολεμαΐδας, η αυλαία της οποίας έπεσε χθες βράδυ, προσθέτοντας ότι οι κάτοικοι της πόλης δεν στηρίζουν τον θεσμό και θα προμηθευθούν  τα απαραίτητα από εμποροπανηγύρεις γειτονικών πόλεων. Πέραν τούτου, οι εκθέτες, απέδωσαν  την αναδουλειά, στην οικονομική κρίση, στις υψηλές τιμές των ενοικιαζόμενων χώρων, στις πλημμελείς παροχές από πλευράς Δήμου Εορδαίας. Την ανάγκη να υποστηρίζουν οι καταναλωτές την Εμποροπανήγυρη τόνισε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γιώργος Χαιτίδης, αφήνοντας για την επόμενη χρονιά, ανοιχτό το ενδεχόμενο μείωσης των τιμών  των ενοικιαζόμενων χώρων.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

9 σχόλια

  • Καλα ειναι δυνατον να ριχνουν την ευθυνη για την αποτυχια της εμποροπανηγυρης στους καταναλωτες??εαν δεν μπορω δηλαδη να πουλησω το προϊον μου φταιει αυτος που δεν το αγοραζει?

  • ενας ειναι ο κανονας της αγορας , αυτος της προσφορας και της ζητησης . οι καταναλωτες θα ξοδεψουν αυτα που μπορουν αναλογα με τις δυνατοτητες τους και οι εκθετες θα ξαναερθουν στο πανυγηρι εφοσον ειναι επικερδες για τους ιδιους. Το να ριχνει καποιος την ευθυνη στον καιρο, στον δημο ή στους καταναλωτες ειναι εκτος τοπου και χρονου στο 8ο ετος κρισης που διανυουμε.

  • Γενικά στην Πτολεμαΐδα ντρέπονται να τους βλέπουν να αγοράζουν από το πανηγύρι.

    Στο πανηγύρι του Αμυνταιου και στα μπιτολα κάποτε δεν είχαν θέμα.

  • καθε χρονο ειναι και χειροτερα στην πτολεμαιδα γιατι ολο και λιγοτεροι πωλητες ερχονται. απ την αλλη οποιον και να ρωτησεις θα σου πει οτι στο πανηγυρι παντα δεν εχει λεφτα γιατι γινεται στη μεση του μηνα και money γιοκ… παντως οι σουβλακεμποροι δουλεψαν τρελα…οι μονοι που βγηκαν κερδισμενοι ηταν αυτοι

  • Το οτι τα πουλανε ακριβοτερα αυτο δεν μετραιο κοσμος βρησκει μεροκαματο και αντι για αυξηση παιρνει μειωση και οι εμποροι κανουν αυξησεις

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι