Ευχαριστήριο στους γιατρούς και στο νοσηλευτικό προσωπικό της Γυναικολογικής-Μαιευτικής Κλινικής του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης

21 Σεπτεμβρίου 2017
11:49

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά, τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός μου, τον ιατρό, μαιευτήρα-γυναικολόγο Ζήση Μήτσιο, τον ειδικευόμενο ιατρό Νικόλαο Πεϊτσίδη, καθώς και ολόκληρο το νοσηλευτικό προσωπικό της Γυναικολογικής-Μαιευτικής Κλινικής του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης για την αμέριστη βοήθεια, φροντίδα και ευαισθησία που επέδειξαν στον τοκετό της κόρης μου, καθώς και τη νοσηλευτική επάρκεια κατά τη διάρκεια της τριήμερης παραμονής της στην κλινική.

Πόσο μάλλον όταν εισήλθα εκτάκτως στο νοσοκομείο και όχι για προγραμματισμένο τοκετό, με τους δυο ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό να επιτελούν στο ακέραιο, με επαγγελματική ευσυνειδησία, αλλά και ανθρωπιά, το έργο τους.

Είναι, πραγματικά, άξιο αναφοράς πως, μέσα σε τόσες δυσκολίες και σε τέτοιες συνθήκες που βιώνουμε στον χώρο των νοσοκομείων, υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι επιτελούν σιωπηρά το έργο τους και διατηρούν το επαγγελματικό τους ήθος, δίνοντας καθημερινά τον αγώνα τους για όλα τα παιδιά και τους ασθενείς, και, φυσικά, για την τοπική μας κοινωνία.

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.