Παρακάτω σας παραθέτουμε την ανακοίνωση της Εφορευτικής Επιτροπής για τις εκλογές του Σωματείου μας που θα διεξαχθούν την ΔΕΥΤΕΡΑ 10/3/2025 από τις 09.00 μέχρι τις 18.00 στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ.
Για το ΔΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΔΗΜΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΛΟΦΤΣΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
Σήμερα Πέμπτη 6 Μαρτίου και ώρα 21.00 μετά την εκλογή μας από την Γενική Συνέλευση του Σωματείου Συνταξιούχων ΔΕΗ συνήλθαμε τα εκλεγμένα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής και αποφασίσαμε τα εξής:
- Οι εκλογές για την ανάδειξη των οργάνων Διοίκησης του Σωματείου, Διοικητικό Συμβούλιο– Εξελεγκτική Επιτροπή – Αντιπρόσωποι Ομοσπονδίας θα πραγματοποιηθούν την ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ στην αίθουσα συνελεύσεων του Εργατικού Κέντρου Πτολεμαΐδας από τις 09.00 έως τις 18.00.
2.Αιτήσεις υποψηφιότητας για τα όργανα Διοίκησης του Σωματείου α. ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, β. ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, γ. ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ θα υποβάλλονται στην εφορευτική επιτροπή μέχρι την Παρασκευή 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2025 από τις 09.00 έως τις 13.00 στα γραφεία του σωματείου μας.
Σε κάθε περίπτωση να επικοινωνούν στα τηλέφωνα του Σωματείου.
Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ