Η Advent εξασφάλισε χρηματοδότηση ύψους 34,5 εκατ. ευρώ από το EU Innovation Fund για το RHyno Project, ένα πρωτοποριακό έργο που θα φέρει επανάσταση στην τεχνολογία των κυψελών καυσίμου και των μονάδων ηλεκτρόλυσης. Το έργο θα υλοποιηθεί σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στην Κοζάνη, στη Δυτική Μακεδονία, ενισχύοντας τον ρόλο της περιοχής μας στην παραγωγή τεχνολογιών καθαρής ενέργειας.
Τι σημαίνει αυτό για τη Δυτική Μακεδονία;




Το RHyno Project της Advent κατατάχθηκε #1 ανάμεσα σε 337 προτάσεις στη σχετική πρόσκληση του EU Innovation Fund 2023 (Advent had the highest ranking amongst all the 337 proposals submitted in the Innovation Fund 2023 Call from across Europe), γεγονός που επιβεβαιώνει τη στρατηγική σημασία του υδρογόνου για την ενεργειακή μετάβαση της Ευρώπης.
Η Δυτική Μακεδονία βρίσκεται πλέον με άκομα ένα μεγάλο έργο στο επίκεντρο των τεχνολογιών υδρογόνου! Με έργα που στηρίζουν τη μετάβαση της περιοχής μας σε μια καινοτόμο και βιώσιμη οικονομία. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε συνεργατικά για το μέλλον της περιοχής αλλά και της βιώσιμης ανάπτυξης!
Πολλά μπράβο σε ολόκληρη την ομάδα της Advent αλλά κυρίως στη δικιά μας Bereketidou Olga!
Μπρείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ:
Άμα δεν δούμε χειροπιαστα έργα δεν πιστεύουμε τίποτα γιατί τελευταία πολλά έργα μείνανε στα θα και στα όταν !!!!
Το ταξίδι συνεχίζεται , αλλά μονο στα ονειρα κάποιων
“Η Δυτική Μακεδονία βρίσκεται πλέον με άκομα ένα μεγάλο έργο στο επίκεντρο των τεχνολογιών υδρογόνου!”
Μπαίνει διπλα στον Άσπρο Δράκο και τα Πράσινα Άλογα
Συγχαρητήρια
Θα βγουν κι άλλοι τοπικοι παραγοντίσκοι να πανηγυρισουν όπως έκαναν και με τις 29.000 θέσεις του Κασαπιδη έως το 2024 ;
Πόσο παπατζιλίκι ποια ;;;;;;;;;;;;
Το 2021 η μετοχή της εν λόγω εταιρίας κόστιζε 3,90$, σήμερα κοστίζει 0,02$ και αυτό είναι οτι χρειάζεται να γνωρίζεται για τη συγκεκριμένη “επένδυση”.
αν δεν δουμε θεμελια δεν πιστευουμε τιποτα…..
Το κλουμπε τι σχέση έχει με αυτήν την επένδυση;
Έλα μου ντε?Ειδικά ας μας εξηγήσει κάποιος τον λόγο ύπαρξης του κλούμπ και των αργόμισθων που το απαρτίζουν!!!
Στην Πτολεμαΐδα όταν αναγγέλθηκε ανάλογο έργο αποθήκευσης Ενέργειας στην Ασβεστόπετρα ο Δήμος το έδιωξε με αντίστοιχο ψήφισμα.
Στην Πτολεμαΐδα δηλαδή δεν θέλουμε θέσεις εργασίας;
Να κάνει παρέα με το White dragon. Στο μεταξύ εκείνος ο φίλος του Κασαπίδη ο Γρηγορίου τι απεγινε;
Είναι η ίδια εταιρεία που απεντάχθηκε από τον υπουργό και το ΣΔΑΜ σε προηγούμενα έργα;
Που δεν είχε τα κατάλληλα έγγραφα κλπ;
Μπράβο . Μακάρι να υπάρξουν και άλλα παρόμοια νέας Συγχαρητήρια σε όλους.
Σιγά σιγά , με την αράδα ξιούνται τα γουμάρια
Περαστικοί από την Κοζάνη βρήκαν χρυσές αγελάδες κι αρμέγουν
Και στο ενδιάμεσο πουλάνε αέρα ως γνωστόν στην Ιερουσαλήμ και στους κατοίκους της
Μόνο που σας τελείωσε το παραμύθι με τον Κασαπίδη και η εξυπηρέτηση από το κόμμα δεν σας καλύπτουν πλέον για αέρα πατέρα
Αν και όταν έρθει πάλι θα βολευτούν οι ημέτεροί τους.
Το clube έχει όλα τα παιδια συνεργατών κασαπιδη .
Μετά θα έρθουν του Αμανατιδη και του Κων/δη.
Ποια ελπίδα έχουν τα υπόλοιπα παιδια;;;
Σε κανένα οχταμηνο προγραμμα κι αντε γειά.
Αν έπαιρναν ανθρώπους με γνώσεις χωρίς κομματική ομπρέλα θα λέγαμε πως κάτι γίνεται.
Δυστυχώς η φυγή είναι μεγάλη.
Η απογοήτευση τεράστια.
Βεβαια να σημειωθεί ότι αν ήταν Συριζαιοι η Πασοκτσηδες εκλεγμένοι θα έκαναν ακριβώς τα ίδια.
Ειδικά με το ΠΑΣΟΚ την ξέρουν καλά την τέχνη!