Ευχαριστήριο συμπολίτη μας στην Παθολογική Κλινική του Μαμάτσειου νοσοκομείου Κοζάνης

14 Μαρτίου 2025
12:39
Κανένα σχόλιο

Η πρόσφατη περιπέτεια της υγείας μου με οδήγησε στο ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ και μάλιστα στην Παθολογική του κλινική. Εκείνο που θέλω να καταθέσω είναι η προσφορά όλων ανεξαιρέτως των εργαζομένων , γιατρών , νοσηλευτών / τριών , βοηθητικού προσωπικού

Όλοι διακονούν τους ασθενείς με περισσή ευγένεια στους τρόπους , με χαμόγελο στα πρόσωπά τους , κάτι που δεν κοστίζει τίποτε αλλά προσφέρει πολλά στον ασθενή .

Όλοι τους υπηρετούν τον κάθε ασθενή , τον καθαρό και το λερωμένο , τον γκρινιάρη και τον ήσυχο και τού ανακουφίζουν τον πόνο χωρίς μάλιστα να λαμβάνουν επίδομα ανθυγιεινής εργασίας και χωρίς επάρκεια προσωπικού.

Για όλες αυτές τις υπηρεσίες , την υπομονή , την ανοχή , την παρηγοριά και τη διακονία εκ μέρους της οικογένειας μου και εμένα προσωπικά θερμές ευχαριστίες .

Με εκτίμηση ,
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Μείνετε συντονισμένοι