Πτολεμαϊδα: Συναυλία με τίτλο: «Ένα τραγούδι για τα παιδιά που χάθηκαν στα τρένα… Θα φτάσουμε στο τέρμα! Ή τα κέρδη τους ή οι ζωές μας», την Κυριακή 30 Μαρτίου

18 Μαρτίου 2025
17:37

Την Κυριακή 30 Μαρτίου ο Σύλλογος Φοιτητών Εργοθεραπείας ΠΔΜ και το Συνδικάτο Εμποροϋπαλλήλων Εορδαίας (ΣΕΥΠΕ) διοργανώνουν  συναυλία με τίτλο: «Ένα τραγούδι για τα παιδιά που χάθηκαν στα τρένα… Θα φτάσουμε στο τέρμα! Ή τα κέρδη τους ή οι ζωές μας» στις 6 μ.μ στο Αμφιθέατρο του Πάρκου Έκτακτων Αναγκών

   

Μουσικοί και συγκροτήματα θα ενώσουν τις φωνές τους, ερμηνεύοντας τραγούδια αφιερωμένα στη μνήμη των θυμάτων και στην ανάγκη για αλλαγή. Μέσα από τη μουσική, η συναυλία επιδιώκει να κρατήσει ζωντανή τη συζήτηση για την ασφάλεια των μεταφορών και την ευθύνη όλων μας για ένα καλύτερο αύριο.

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Μείνετε συντονισμένοι