Το Κίνημα Δημοκρατίας για την επίσκεψη Κεραμέως στην Κοζάνη

19 Μαρτίου 2025
11:57

Η κα Κεραμέως ήρθε με μοναδικό σκοπό να μπαζώσει τα αποτυπώματα που άφησε το μεγάλο φευγιό των νέων της περιοχής, αγνοώντας επιδεικτικά τη μεγαλύτερη δημογραφική συρρίκνωση, ενός τόπου που μέχρι πρότινος αποτελούσε την ενεργειακή καρδιά της χώρας.

Ήξερε να ντύνει με ψέμματα τις λέξεις της, έμαθε να ντύνει με ψέμματα και τους αριθμούς. Ανάλογα με την περίσταση και όπως βολεύει το Μαξίμου.

Γιατί μπορεί. Γιατί τα πρόθυμα κυβερνητικά στελέχη της περιοχής κάνουν αφωνία, όταν μιλάνε οι υπουργοί του Κυριάκου Μητσοτάκη. Γιατί έτσι έμαθαν.

Να υπόσχονται και να μην πραγματοποιούν, να φλυαρούν ανεύθυνα.

Γιατί έχουν ρυθμιστεί έτσι, ώστε όλα τα μηνύματα της κοινωνίας, να καταλήγουν στα ανεπιθύμητα των πολιτικών τους.

Να μας ξανάρθετε. Η νοημοσύνη μας, πλέον, έχει αποκτήσει αντισώματα στις προσβολές σας. Δεν φύγαμε απ τον τόπο μας. Βρήκαμε δουλειά. Αλλού.

Ένα σχόλιο

  • Μπράβο στην οργάνωση της Κοζάνης του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ έτσι χρειάζεται και λίγα γράψατε για την Κα Κεραμεως. Μπράβο σας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Μείνετε συντονισμένοι