kozan.gr: Σημερινές (23/3) εικόνες από την Σαμαρίνα Γρεβενών – Τι λέει ιδιοκτήτης ταβέρνας αλλά και κάτοικος της Σαμαρίνας για την “κίνηση” τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο (Βίντεο & Φωτογραφίες)

23 Μαρτίου 2025
16:12

 

Σημερινές (23/3) εικόνες από την Σαμαρίνα Γρεβενών. Τι λέει ιδιοκτήτης ταβέρνας αλλά και κάτοικος της Σαμαρίνας για την “κίνηση” τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

 

 

2 σχόλια

  • Την ειδαν Αραχωβα και στην Σαμαρινα, πολυ μικρες και ακριβες μεριδες. Ασε που η ποιότητα εχει πέσει παρα πολυ.

    • Οταν θα γράφεται κάτι καλό θα είναι να έχετε άποψη από όλα τα μαγαζιά του χωριού και όχι από μια άτυχη επιλογή μιας ημέρας !!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Μείνετε συντονισμένοι