Επίσκεψη Γ. Ντζιμάνη, σε Μαμάτσειο και Μποδοσάκειο, για ανταλλαγή ευχών για το νέο έτος (Φωτογραφίες)

1 Ιανουαρίου 2017
19:37

Επίσκεψη στο Μαμάτσειο και στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο, για ανταλλαγή ευχών, για το νέο έτος, με τους εφημερεύοντες γιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό και το προσωπικό ασφαλείας, πραγματοποίησε ο Γ. Ντζιμάνης.

 

2 σχόλια

  • Ο άνθρωπος πήγε να δώσει ευχές για υγεία στο νοσοκομείο και εάν δείτε της φωτογραφίες είναι έξω και καπνίζει χααχαχα. Όχι άλλο δούλεμα οκ όλα καλά

  • Ακριβώς, έξω στον προαύλιο χώρο είναι και καπνίζει, δεν καπνίζει μέσα στο κτήριο του νοσοκομείο!Δεν βρήκες κάτι άλλο για να τον κατηγορήσεις…(;)…Φαντάζομαι εσύ είσαι νομοταγής σε όλα…!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.