Σύγκλιση έκτακτης συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ, την Τρίτη 1 Απριλίου 2025 και ώρα 14:00

28 Μαρτίου 2025
11:49

Οι τρέχουσες εξελίξεις των ενεργειακών ζητημάτων – εξαγγελίες ΔΕΗ για την περιοχή και έλευση του Πρωθυπουργού την Πέμπτη 3/4 καθώς και η απεργία που έχει εξαγγείλει η ΓΣΕΕ για την Τετάρτη 9 Απριλίου θα αποτελέσουν τα βασικά θέματα της έκτακτης συνεδρίασης του Σωματείου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 1 Απριλίου 2025 και ώρα 14:00 στα γραφεία του σωματείου στην Πτολεμαΐδα.

2 σχόλια

  • Σώνεται 150 θέσεις εργασίας και χαίρεστε @@@@@ έτσι είπε ο Γ Γραμματέας σας@@@@@@ 2δις ευρώ του λαού χαμένα……. Ντροπή το λιγότερο ……αλλά ο χορταμένος ποτέ δεν σκέπτεται τον νηστικό…….Αντε καλά παλαμάκια και καλό καλωσόρισμα την Πέμπτη στους τουρίστες…….

  • Καλέστε τους πολίτες σε συγκέντρωση – “μνημόσυνο” στις 3 του Απρίλη στην κεντρική πλατεία της Πτολεμαΐδας. Καλέστε και τους υπεύθυνους αυτής της κατάστασης για τα συλλυπητήρια. Το λογαριασμό θα τον στείλουμε στην ώρα του.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ταυτότητα Ιστοσελίδας:
Σαμαράς Αριστείδης – Ατομική Επιχείρηση
ΑΦΜ: 048114711  ΔΟΥ: Kοζάνης
Δ/νση Έδρας: Ιπποκράτους 1, Κοζάνη, ΤΚ:50100
Αριθμός ΓΕΜΗ: 011523836000
Email: [email protected]
Τηλ: 2461502102 & 6945651705
Ιδιοκτήτης, Νόμιμος εκπρόσωπος, Διευθυντής, Διαχειριστής και δικαιούχος του domain name kozan.gr: Σαμαράς Αριστείδης
Διευθυντής σύνταξης: Μήγκος Θεόδωρος
Η ιστοσελίδα kozan.gr συμμορφώνεται με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο.