Τροχαίο ατύχημα με αγριογούρουνο στο δρόμο Κοζάνης – Πτολεμαίδας στο ύψος της Ποντοκώμης σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 29/3 γύρω στις 23:30. Σε Ι.Χ. αυτοκίνητο που κατευθυνόταν από Κοζάνη προς Πτολεμαίδα πετάχτηκαν απότομα τρία αγριογούρουνα με αποτέλεσμα ένα εξ αυτών να συγκρουσθεί με αυτό και να σημειωθούν υλικές ζημιές. Όπως αναφέρει ο αναγνώστης (Π.Τ.) του Kozan.gr, που μας έστειλε τις φωτογραφίες και το βίντεο, στο σημείο που συνέβη το τροχαίο ατύχημα λείπουν οι συρμάτινες φράχτες με αποτέλεσμα κάποια άγρια ζώα να βρίσκουν πρόσβαση στο δρόμο.
Δύο φορές τράκαρα εκεί φέτος με ζώα στο ίδιο σημείο . Ασε αδερφέ άκρη δεν βγάζεις.
Και περηφανεύεσαι για αυτό; Αυτό φανερώνει πόσο τρέχεις χωρίς να προσέχεις γύρω . Αν πηγαινες με 90 ,όπως εγώ, ή έστω 100 σε τόσο φαρδύ δρόμο,δεν θα τα σκοτώνεις τα ζωάκια. Ντροπή.
Τα ζωάκια ανήκουν στην άγρια φύση ή στο τραπέζι του κρεωπολη. Βάσει νόμου έχει δικαίωμα ο κάθε οδηγός να κινείται με μέγιστη ταχύτητα έως 120 χλμ/ώρα στο συγκεκριμένο τμήμα της οδού, χωρίς ζωάκια στον αυτοκινητόδρομο. Το ζωάκι θα πληρώσει τις ζημιές στο αυτοκίνητο;;;;
Το όριο είναι 90. Αν δεν μπορούμε να το καταλάβουμε κι αυτό το τόσο απλό, δεν υπάρχει σωτηρία.
Με τις περιφράξεις που κάνει η ΔΕΗ για τα φωτοβολταϊκά της, όλα τα ζωντανά μέσα στο δρόμο θα είναι. Ευγενής προσφορά της περιφέρειας. Αμανατίδη, ακούς; Μπαααα!
ΕΧΟΥΝ ΧΑΛΑΣΕΙ ΟΙ ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ 20ΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ “ΚΛΕΙΣΤΟΥ” ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ-ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ!
Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Ή ΕΓΝΑΤΙΑ (ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ;) ΤΙ ΚΑΝΕΙ; ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;
ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΡΙΜΝΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ;
ΟΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ… ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
Η Περιφέρεια είναι υπεύθυνη για αυτόν τον δρόμο.
Δεν είναι κλειστός αυτοκινητόδρομος. Δεν είναι Εγνατία. Το όριο ταχύτητας είναι 90.
Αυτές είναι οι εξυπνάδες των οικολόγων “Αφήστε τα ζώα ελεύθερα να αναπαραχθούν”! Μετά, αν προκύψει πρόβλημα, φταίει η Περιφέρεια, η Κυβέρνηση και ο κακός μας ο καιρός!
Στις 01.00 το βράδυ, μεγαλόσωμο σκυλί στο αριστερό τμήμα του δρόμου, στο ρεύμα προς Πτολεμαΐδα.