Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Η 1η εθελοντική αιμοδοσία από την Αντιπεριφέρεια Υγείας και Κοινωνικής Συνοχής (Βίντεο & Φωτογραφίες)

7 Απριλίου 2025
15:25
Κανένα σχόλιο

Εθελοντική αιμοδοσία στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας διοργάνωσε σήμερα η Αντιπεριφέρεια Υγείας & Κοινωνικής Συνοχής σε συνεργασία με το Τμήμα Πρόληψης και Προαγωγής της Υγείας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και την υπηρεσία αιμοδοσίας του  «ΜΑΜΑΤΣΕΙΟΥ»  Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης.

Πρόκειται για την πρώτη  από μια σειρά δράσεων  που έχουν προγραμματιστεί από το  τμήμα Πρόληψης και Προαγωγής της Υγείας, με στόχο, όπως τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Αναστάσιος Φούντογλου, «το ζήτημα της Δημόσιας Υγείας να τεθεί εκ νέου στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και να οδηγήσει στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας».

      

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Μείνετε συντονισμένοι