Βιωματικό σεμινάριο κίνησης, μουσικής και λόγου πραγματοποιήθηκε στον Β’ Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Πτολεμαΐδας

11 Απριλίου 2025
13:38
Κανένα σχόλιο

    Η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτιστικής Ανάπτυξης και Παιδείας του Δήμου Εορδαίας, διοργάνωσε την Κυριακή 6-4-2025 και ώρα 10:00 στον Β’ Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Πτολεμαΐδας, επιμορφωτικό σεμινάριο με τον μουσικοπαιδαγωγό- συγγραφέα Βασίλη Αναγνώστου.

            Το συγκεκριμένο σεμινάριο αφορούσε τη διδασκαλία δραστηριοτήτων που βασίζεται στο “σύστημα orff”, με σκοπό την ανάπτυξη της πρωτοβουλίας, της φαντασίας και της δημιουργικότητας. Μεγάλη σημασία δόθηκε στην αυτενέργεια, στην ευαισθητοποίηση των αισθήσεων, στην καλλιέργεια της ικανότητας συγκέντρωσης και στην κοινωνικότητα.

Χάρισε για τρεις ώρες τη χαρά της βιωματικής συμμετοχής σε αισθητικές μορφές κίνησης, μουσικής και λόγου στους παιδαγωγούς που εργάζονται Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Εορδαίας.

Το σεμινάριο προσδίνει μεγαλύτερη αξία και συνδέεται με την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και την εξασφάλιση βελτιωμένων συνθηκών και εμπειριών για τα βρέφη και τα νήπια που φοιτούν στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς του δήμου μας.

 

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Μείνετε συντονισμένοι