kozan.gr: Τι λέει ο Δήμαρχος Σερβίων Χ. Ελευθερίου για τις περαιτέρω εξελίξεις στο θέμα της διαχειριστικής μελέτης του δάσους Λιβαδερού – Το μήνυμα του στους κατοίκους του Λιβαδερού αλλά και σε όσους αντιδρούν (Βίντεο)

13 Απριλίου 2025
12:32

Τι λέει ο Δήμαρχος Σερβίων Χ. Ελευθερίου για  τις περαιτέρω εξελίξεις στο θέμα της διαχειριστικής μελέτης του δάσους Λιβαδερού. Το μήνυμα του στους κατοίκους του Λιβαδερού αλλά και σε όσους αντιδρούν.

8 σχόλια

  • Δύο φορές η επιτροπή δικαίωσε το Λιβαδερο και αυτην που βοήθησε ο έχει δεν έχει αλαξε! αυτο να το βλεπουν οι κεντροαριστεροι που τον ψηφισαν !

  • Ο Δήμαρχος μιλάει για 1 χωρικό ξύλα και 3 ενώ δε λει ποσα παρκα θα κάνει στο Μεταξα τουλάχιστον 8 έχουν πάρει άδεια 10 ανεμογενητριες στο Προσήλιο 5 Καστανια 7 και 7 φωτοβολταϊκά Τρανοβαλτο Λαζαραδες 4 Μικροβαλτο 3 Ανεμογενητριες Μπάρα Λιβαδερου και όποιος θέλει να δει ας μπει στο χαρτη της ΡΑΕ κατά τ άλλα τα ξύλα λει τον ενδιαφέρουν και θα κάνει τους παππούδες που έμειναν στο Λιβαδερο να ξανά κάνουν παιδιά να τα δώσει 10.000 το ενα όσο δηλαδή ένα φορτηγό ξύλα ποιον κοροϊδεύεις Δήμαρχε .περνοντας τη Γη και το δάσος θα καστραφει και η λίγη κτηνοτροφία που έμεινε! Και θα φύγουν και η λιγοστοί κάτοικοι. Θα ναι κρίμα να επιτρέψετε να αφανίσει ένα ολόκληρο χωριο!!!!!

  • 2021 ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΖΕΠ
    “όπως ο Ρεχάγκελ το 2004 έτσι ο μουσουρουλης θα μας οδηγήσει στη νίκη στην μεταλιγνιτικη εποχή”
    ΑΥΤΟΣΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΣΕΡΒΙΩΤΕΣ
    ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΕΦΑΓΕ ΜΑΥΡΟ

    • Η Μαγκιά είναι να κάνει έργα με τσ λεφτά του κράτους απο την φορολογία και τα τέλη τον πολιτών όχι να μυραζει ψυχούλα βλέπε Ελατη και Καστανιά άσε δεν τους χαμπαριαζει και πολύ τους κατοίκους θα πάρει τα πάντα και θα βάζει λαμπες led και κάνα welcome και κάνα αγροτικό να τριγυρνάν τα τσιράκια του μαλλον θεωρεί τους πολίτες του Δήμου του δεύτερης κατηγοριας ! Και δεν είναι αυτο που θέλει να πιστεύουμε .Τωρα για τα Σερβια των 1.000 κατοίκων δε βλέπω να κάνει κάτι σε κάνα Μήνα που θα κλείσει η γέφυρα για δεύτερη φορά επί Δημαρχειας του χωρίς καμία αποζημίωση να δω τι θα κανει!

      • ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΗΚΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ
        ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΟΡΥΧΕΙΟ
        ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΕΜΕΝΑΔΕΣ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
        ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ
        3Α3Κ
        ΠΟΣΟ ΚΟΝΤΗ ΜΝΗΜΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ
        ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ …

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ταυτότητα Ιστοσελίδας:
Σαμαράς Αριστείδης – Ατομική Επιχείρηση
ΑΦΜ: 048114711  ΔΟΥ: Kοζάνης
Δ/νση Έδρας: Ιπποκράτους 1, Κοζάνη, ΤΚ:50100
Αριθμός ΓΕΜΗ: 011523836000
Email: [email protected]
Τηλ: 2461502102 & 6945651705
Ιδιοκτήτης, Νόμιμος εκπρόσωπος, Διευθυντής, Διαχειριστής και δικαιούχος του domain name kozan.gr: Σαμαράς Αριστείδης
Διευθυντής σύνταξης: Μήγκος Θεόδωρος
Η ιστοσελίδα kozan.gr συμμορφώνεται με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο.