Φοιτητές του ΑΠΘ εκπαιδεύονται στην Επικοινωνία της Βιωσιμότητας στην Κοζάνη

14 Απριλίου 2025
15:04
25 συμμετέχοντες από έξι χώρες, φοιτητές και φοιτήτριες του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ βρέθηκαν στην Κοζάνη από τις 9 έως τις 12 Απριλίου για να παρακολουθήσουν το πρώτο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα στην Απόκτηση Δεξιοτήτων στην Επικοινωνία της Βιωσιμότητας και της Πράσινης Ανάπτυξης.

Το πρόγραμμα συνδύασε το βιωματικό χαρακτήρα με τη θεωρητική κατάρτιση, παρουσιάζοντας στους/ις συμμετέχοντες/ουσες τη μετάβαση της Δυτικής Μακεδονίας σε ένα παραγωγικό μοντέλο χωρίς την παρουσία του λιγνίτη, με τις ευκαιρίες, αλλά και τις μεγάλες προκλήσεις.

 

 

 

 

Ένα σχόλιο

  • Βιωματικό χαρακτήρα; Κρίμα που δεν έμειναν εδώ να δουν πόσες δουλειές δημιούργησε η απολιγνιτοποίηση…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Μείνετε συντονισμένοι